Γ’ Εθνική : Νικήτρια η Ρόδος στο εξ αναβολής αγώνα με τον Πανιώνιο

Σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο Α.Σ. Ρόδος σε βάρος του Πανιώνιου στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.

Τα «ελάφια» πέτυχαν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασίλη Βογιατζή στο 7ο λεπτό και… πάτησαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η εικόνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Α.Σ. Ρόδος, αφού στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Πανιωνίου, κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου, με τον Βασίλη Βογιατζή να μην λαθεύει στην εκτέλεσή του, κάνοντας το 1-0 για τα «ελάφια» στο 7ο λεπτό.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου πήραν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής στην συνέχεια, χωρίς όμως να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι», έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους και αναζητούσαν χώρους για να αντεπιτεθούν.

Στο 14ο λεπτό ο Πανιώνιος απείλησε με μακρινό σουτ του Γροντή, το οποίο δεν ανησύχησε τον Μανουσάκη, ενώ στο 22ο και στον 31ο λεπτό η Ρόδος σπατάλησε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Μουζακίτη και Τζουανάκη για να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 40ο λεπτό και ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Μανουσάκη να μπλοκάρει την εκτέλεση φάουλ του Γροντή από καλή θέση.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο στην μεγαλύτερη διάρκειά του. Η Ρόδος απείλησε πρώτη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου που δεν ανυσύχησε τον Αντωνόπουλο, ενώ στο 60ο λεπτό ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Γκέτσι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο 84ο και στο 86ο λεπτό οι γηπεδούχοι σπατάλησαν μεγάλες φάσεις με τους Μπαρμπαρούση και Τζουανάκη να μην βρίσκουν στόχο για να διπλασιάσουν τα τέρματα των «ελαφιών».

Στο 90ο λεπτό ο Πανιώνιος έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, όμως το σουτ του Γκέτσι πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Μανουσάκη, με το 1-0 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Θανάση Ζαχαρόπουλου.

Οι συνθέσεις

Α.Σ. Ρόδος (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος, Σουλάι, Κανταρτζής, Βογιατζής Β., Κάμπα (90ο Μαντικός), Τσούτσης (80ο Μάγκας), Μπαρμπαρούσης, Τζουανάκης, Μουζακίτης (70ο Γκίνο).

Πανιώνιος (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Πριόνας, Λίμα (76ο Παπαδάκης), Καλύβας, Μπρέγκου, Ρέντζης (56ο Τσίπρας), Πίσπας (9ο λ.τρ. Γκέτσι), Τσιμπόκας (76ο Μούντριχας), Γροντής, Γκότοβος, Στούπης.

www.dimokratiki.gr