Δάφνη Πατρών: Τέλος ο Σπαθής, δημιουργία ακαδημίας

Την απόφαση να ολοκληρώσουν την συνεργασία τους μετά από λίγους μήνες έλαβαν η διοίκηση της Δάφνης Πατρών και ο προπονητής Κώστας Σπαθής με τους “κίτρινους” να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Ο ιστορικός σύλλογος επιστρέφει στη Γ΄ Κατηγορία και θέλει στην εν λόγω κατηγορία να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα, στη σημαντικότερη είδηση που αφορά το σύλλογο, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν στη δημιουργία ακαδημίας.Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου αποτελούν στη σημερινή σύγχρονη και απαιτητική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, ένα αναπόσπαστο κομμάτι για την ανάπτυξη και εν γένει επιτυχία των ομάδων.

Η Δάφνη Πατρών, λοιπόν, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά της περιοχής να ασχοληθούν με το άθλημα του ποδοσφαίρου, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να εγκαινιάσουν τα καινούργια γηπεδάκια 7Χ7 του Παμπελοποννησιακού Σταδίου που ανακαίνισε πρόσφατα ο Δήμος Πατρέων. Το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί το πρότζεκτ συνεργασίας που αφορά του συλλόγους που χρησιμοποιούν το γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, όσον αφορά το κομμάτι των ακαδημιών.