Δάφνη Πατρών: Φινάλε με “τεσσάρα” και πέντε βραβεύσεις (pics)

Με νίκη ολοκλήρωσε η Δάφνη Πατρών τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την φετινή χρονιά, καθώς το απόγευμα της Κυριακής επικράτησε με σκορ 4-3, επί της ομάδας της Τριταίας. Η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων όντας πρωταθλήτρια στη Β’ κατηγορία με συγκομιδή 66 βαθμών και ρεκόρ 21 νίκες – 3 ισοπαλίες – 2 ήττες και τέρματα 64 υπέρ και 18 κατά, διαθέτοντας παράλληλα για 2η συνεχόμενη χρονιά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και τη 2η καλύτερα επίθεση της κατηγορίας.

Στα του παιχνιδιού το σκορ άνοιξε ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Ραφαήλ Χότζα, (ο οποίος για 2η συνεχόμενη χρονιά κατακτάει την πρωτιά στους σκόρερ με 26 γκολ, όντας και πρωταθλητής φέτος) έπειτα από γύρισμα του Ηλιού, για να έρθει στο 15′ ο Μπαζάρογλου να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα.

Στο 25′ ο Γραμματικός με κεφαλιά θα κάνει το 2-1, ύστερα από σέντρα του Στάμου, για να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα ο Μπαζάρογλου τρία λεπτά αργότερα. Το ημίχρονο θα κλείσει όταν ο Ηλιού θα βγάλει συστημένη σέντρα με το αριστερό και ο Χότζα με το 26 γκολ του στο πρωτάθλημα θα σημειώσει το 3-2. Στο 2ο μέρος η ομάδα της Δάφνης κατάφερε να σημειώσει και 4 τέρμα με τον Πουρνατζή, ύστερα από σουτ εκτός περιοχής, για έρθει ο Μπαζάρογλου με το τρίτο προσωπικό του τέρμα, να διαμορφώσει το τελικό 4-3.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα της Δάφνης τίμησε 5 παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στο σύλλογο, πρόκειται για τους Δημήτρη Κυρόσιμο, Σωτήρη Γαλάνη, Παντελή Βλαστό, Ηλία Αργυρόπουλο και Βασίλη Κατσουράνη. Μία κίνηση που θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς, τιμώντας ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ιστορική ομάδα, μέσω βραβεύσεων που θα πραγματοποιηθούν για την συμπλήρωση 60 χρόνων ιστορίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Π.Σ. ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ: (ΤΣΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΣ): Θωμάς (80′ Πολυδωρόπουλος), Μπινιέρης, Νικολόπουλος, Παναγόπουλος (80′ Ντεράι), Παπαστεργίου (51′ Πουρνατζής), Γραμματικός, Αναγνωστόπουλος, Στάμος, Ηλιού (51′ Παπαθωμάς), Χότζα (51′ Σταμπολτάς), Τσιόλου.
Α.Ο. ΤΡΙΤΑΙΑΣ – Ο ΤΡΙΤΑΙΙΚΟΣ: Λαζαράτος, Χριστόπουλος Γ. (82′ Μπομής Α.), Νικολόπουλος, Αναστασόπουλος (46′ Μασούρας), Στούπας, Κουκίδης, Νταφογιάννης (68′ Δελδήμος), Μαρίνος, Μπομής Χ. (82′ Ψυχογιός), Αποστολόπουλος (46′ Χριστόπουλος Α.), Μπαζάρογλου.