Δέκατη νίκη για τον Προμηθέα που βλέπει “τετράδα”

Μετά τη νέα περιπέτεια με τον κορονοϊό ο Προμηθέας επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με νίκη (82-72) κόντρα στον Ιωνικό.

Παράλληλα το παράδοξο του αγώνα είναι ότι οι δυο ομάδες δεν πήραν πολλά τάιμ άουτ σε έναν αγώνα που ήταν κλειστός. Στο πρώτο μέρος Προμηθέας και Ιωνικός πήραν από ένα τάιμ άουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ στο δεύτερο μέρος πήρε δυο ο Ιωνικός και ένα ο Προμηθέας.

Αυτή ήταν η 10η νίκη για τον Προμηθέα που βελτίωσε το ρεκόρ του σε 10-5 ενώ «χρωστά» ακόμα τρία παιχνίδια που είχαν αναβληθεί τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Νίκαιας, που παρουσιάστηκε ανταγωνιστική ως το φινάλε, παρά τις απουσίες που είχε, υποχώρησε στο 7-12 ωστόσο παραμένει σε τροχιά πλέι οφ.

Ο Προμηθέας που είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά μόλις στην τέταρτη περίοδο κατάφερε να ξεφύγει, είχε τον Δημήτρη Αγραβάνη σε πολύ καλή βραδιά, καθώς τελείωσε με 22 πόντους 5 ριμπάουντ, και 2 ασίστ. Ο Τζέριαν Γκραντ συμπλήρωσε 17 πόντους, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος είχε 10 πόντους με τρία τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τους φιλοξενούμενους ο Τζέρεμι Χόλογουελ τελείωσε με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ 15 πόντους είχε ο Σαγίντ Πριτζέτ.

Τα δεκάλεπτα: 27-20, 42-37, 62-56, 82-72.