Δαβουρλής Κ΄92: Νέος τεχνικός ο Ν. Κοκοτσής

Είναι γνωστό ότι η Ακαδημία του Δαβουρλή Κ. ’92 δίνει ευκαιρία σε δικούς της ανθρώπους και έτσι ήρθε η στιγμή που θα το πράξει για μια ακόμη φορά. Έτσι, συμφώνησε με τον Νίκο Κοκοτσή προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, αυτή την φορά ως προπονητής.

Ένα πρόσωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Δαβουρλή και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο βρέθηκε στον πάγκο του Αίαντα Ανθούπολης. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 του μήνα.

O νέος τεχνικός των «ροσσονέρι» δήλωσε στο patragoal.gr: «Στον Δαβουρλή Κ΄92 δεν αλλάζουν πολλά. Θα έχουμε την ίδια φιλοσοφία, με δικά μας παιδιά που έχουν περάσει έχουν περάσει την διαδικασία της ακαδημίας μας. Με σκοπό φυσικά να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Θα ξεκινήσουμε στις 22 Αυγούστου την προετοιμασία μας. Υπάρχουν παιδιά όμως που δεν έχουν σταματήσεις, όπως και οι παίκτες που θα πάνε τώρα στην Αγγλία στο Κόβεντρι για να εκπροσωπήσουν τον Δήμο Πατρέων. Υπάρχουν συζητήσεις και προτάσεις για μερικά παιδιά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με υγεία».