Δεν ξέχασε τον Παναιγιάλειο ο Θ. Ανδριόπουλος

Σαφώς ικανοποιημένος ο τεχνικός του Αίαντα Γαστούνης, Θόδωρος Ανδριόπουλος, ο οποίος μετά το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, στάθηκε και στην ομάδα του Αιγίου στην οποία έχει περάσει στο παρελθόν:

«Πρέπει να ξεκινήσω μιλώντας για τη φιλοξενία. Μακάρι να παίζαμε και δεύτερο γύρο να την ανταποδώσουμε. Ο Παναιγιάλειος είναι μια ομάδα μεγάλη με ιστορία και αυτό το έδειξε με τη φιλοξενία του και στην αρχή και στο τέλος. Περιττό βέβαια να πούμε ότι του τρέφω μεγάλο σεβασμό και αγάπη , επειδή είχα περάσει από εκεί, έχοντας αξέχαστες επιτυχίες.

Για αποχή πέντε μηνών το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όπως και ο Παναιγιάλειος. Αυτό μας δικαίωσε για τις επιλογές μας, επειδή παίξαμε για τη νίκη, με τη βοήθεια και του πάγκου, αλλά και των εναλλακτικών λύσεων.Συγχαρητήρια στα παιδιά και για την εμφάνιση και για το αποτέλεσμα. Δεν θα κρύψω ότι ήταν ένα ματς οριακό, γιατί ξεκινάμε με δυο εκτός έδρας ματς, στα οποία πρέπει να πάρουμε βαθμούς.

Το καταφέραμε την πρώτη φορά, αλλά τώρα θα προσπαθήσουμε την Τετάρτη να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε ξανά τη νίκη.
Στόχος μας είναι να παραμείνουμε άνετα. Θα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ποδόσφαιρο είναι σαν το θέατρο. Χωρίς κόσμο στο γήπεδο, δεν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω ένας ποδοσφαιριστής».