Δεν συνεχίζει στα “πράσινα” ο Πατρινός, Γ. Καπετανάκης

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του Πατρινού αμυντικού Γιώργου Καπετανάκη με τον Παναργειακό που ανέβηκε στην Σούπερ Λιγκ 2. Ο Καπετανάκης βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Άργους, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και με δήλωσή του ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους “πράσινους” της Αργολίδας.

Πιο αναλυτικά:

“Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η συνεργασία μου με την ομάδα του Παναργειακού ολοκληρώνεται. Όσο κι αν το θέλαμε και οι δύο πλευρές τα εμπόδια ήταν πολλά και δυστυχώς δεν θα συνεχίσουμε μαζί και τη νέα σεζόν. Στα δύο χρόνια που αγωνίστηκα στην ιστορική ομάδα του Παναργειακού, απέκτησα αμέτρητες εμπειρίες, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που καθημερινά δίναμε την ψυχή μας, όλους τους προπονητές και τα προπονητικά τιμ που συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τον κόουτς κ. Γιώργο Βαζάκα, με τον οποίο συνεργάστηκα κατά το μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής μου στην ομάδα, και εννοείται ολόκληρη τη διοίκηση με πρώτους τους κυρίους Σταύρο και Θανάση Τσιόδρα που έδωσαν και δίνουν τα πάντα γι αυτόν το σύλλογο. Αποχωρώ ως μέλος της οικογένειας του Παναργειακού και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή σταδιοδρομία στη Super League 2 και να φτάσει ακόμα πιο ψηλά από εκεί που φαντάζεται”.