Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Είμαι αισιόδοξος γι΄ αυτό που έρχεται»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του φιλικού με τον Ιωνικό στο panachaikitv και τον Αποστόλη Νικολόπουλο:

 «Ήταν ένα παιχνίδι με μια ανταγωνίστρια ομάδα. Είχαμε πολλές ελλείψεις, τον Μένκα, τον Λαρεά που ακόμα δεν είναι έτοιμος, τον Μπρους και τον Ζοάο που ήταν ο παίκτης που μας έλειπε και τον θέλαμε. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, να παίξουν πολλά παιδιά και σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος.

Μέχρι το 22ο δεν είχαμε την κατοχή, αλλά μετά ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Αν εξαιρέσουμε έξι λεπτά στο παιχνίδι που ο Ιωνικός έκανε δύο φάσεις μετά δεν είχαμε άλλα προβλήματα. Είμαστε στην πέμπτη εβδομάδα προετοιμασίας και είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό που έρχεται, όχι για αυτό που είμαστε σήμερα.

Καταλαβαίνω πως υπάρχει πίεση και πολλοί είναι ανυπόμονοι για τη φετινή Παναχαϊκή  όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Το δώρο του προέδρου ήταν ο Ζοάο. Το χειρίστηκε προσωπικά και τον ευχαριστούμε. Νομίζω άλλη μια κίνηση θα γίνει και είμαστε καλυμμένοι».