Δημήτρης Κατριμπούζας : “Απολαμβάνουμε το ταξίδι”

Το τμήμα Κ15 της Παναχαϊκής (παιδιά γεννημένα το 2009 και το 2010) αναδείχθηκε ισόπαλο απέναντι στην ΑΕΚ (3-3) σε ένα παιχνίδι της Super League 1 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο γήπεδο των Προσφυγικών στην Πάτρα. Πέραν της αγωνιστικής εικόνας που ικανοποίησε τους πάντες αίσθηση προκάλεσε η παρουσία φίλων του συλλόγου στις εξέδρες και ο τρόπος με τον οποίο στήριξαν τις προσπάθειες των νεαρών παικτών και του προπονητή (δείτε τις φωτογραφίες της ανάρτησης).

Ο προπονητής Δημήτρης Κατριμπούζας εκφράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΠΑΕ Παναχαϊκής και τόνισε:

«Είμαι περήφανος για το σύλλογο και φυσικά νιώθω χαρά για τους παίκτες μας και τους συνεργάτες μου. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και αυτό σιγά σιγά θα μας επιστραφεί πίσω.

Ήταν ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και φυσικά πολλές εναλλαγές συναισθημάτων. Παίξαμε έξυπνα και δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο. Μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, θα ήμασταν όμως ευτυχισμένοι με την νίκη.

Βήμα-βήμα, θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα φέτος, αλλά πρώτα, θα απολαύσουμε αυτό το ταξίδι που έχει ξεκινήσει και η Παναχαϊκή μας είναι εκεί.

Τέλος θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Ήταν καταπληκτικός, υποστηρικτικός και δεν εκφράζεται με λόγια αυτό που ζήσαμε. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό εμψύχωναν και τραγουδούσαν για την ομάδα μας. Αυτός ο κόσμος αξίζει πολλά. Νιώθουμε τυχεροί που τους έχουμε!

Συγκεντρωνόμαστε για τη συνέχεια. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα».