Δημήτρης Σακελλαρόπουλος: «Hθική υποχρέωση των παικτών να παραμείνουν και να ανεβάσουν την ομάδα»

Δεν αρκεί μόνο η εμπειρία, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και θέληση απ΄ όλους όσους ασχολούνται στο Διαγόρα Βραχνεΐκων να επιστρέψει η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες. Θα χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά και με πλάνο από τις επόμενες μέρες και ταυτόχρονα ο καθένας από το πόστο του να υπερβάλει εαυτό, έτσι ώστε αυτό το ιστορικό σωματείο να επιστρέψει και πάλι στον δρόμο τον οποίο πρέπει να είναι.

Ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος είναι παιδί του Διαγόρα και αποτελεί κομμάτι από την «οικογένεια» του δίνοντας του όλα όσα θα χρειαστεί ο ίδιος για να σύνθεση την ομάδα που έχει στο μυαλό του. Πέρυσι ήταν στην ομάδα ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ στο φινάλε διατέλεσε χρέη πρώτου προπονητή.

Και φέτος, όμως ανανέωσε ως προπονητής τερματοφυλάκων με τους Βραχνιώτες να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους σε μια κομβική χρονική στιγμή όπου η ομάδα θα πρέπει να δημιουργηθεί από την αρχή.

«Θέλω να ευχαριστήσω το Διαγόρα που με στήριξε και με στηρίζει και δέχεται τις ποδοσφαιρικές απόψεις μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν άτυποι κανόνες. Ένα μεγάλο ποσοστό που έμεινα στο Διαγόρα είναι ότι εγώ και οι ποδοσφαιριστές έχουμε ηθική υποχρέωση να τον πάμε εκεί που του αρμόζει. Εγώ τον Διαγόρα τον βρήκα στη Γ΄ Εθνική, πρέπει όλοι μαζί να ξαναπάμε την ομάδα στη Γ΄ Εθνική», δήλωσε στο patragoal.gr!