Δημιουργεί… πελατειακή σχέση με τους γείτονες ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Τεράστια εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, απέναντι στο Ναυπακτιακό Αστέρα με 2-1. Αυτή ήταν η 3η νίκη για τους Βραχνιώτες φέτος κόντρα στους γείτονες, αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες στα Βραχνέικα και στη Ναύπακτο το περασμένο καλοκαίρι σε φιλική αναμέτρηση.

Οι Βραχνιώτες ρέφαραν την εντός έδρας ήττας από τον Εθνικό Σκουλικάδου και σε συνδυασμό με το τρίποντο κόντρα στον Αμβρακικό Λουτρού την προσεχή Κυριακή έκαναν αποφασιστικό βήμα παραμονής, βάζοντας σε μπελάδες την ομάδας της Ναυπάκτου που έχει ξεμείνει στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας και τα “αίσχη” των διαιτητών κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας, όπως κατήγγειλε μέσω ανακοίνωσής της.

Στο αγωνιστικό μέρος μόλις στο 7’ καλό σουτ του Νιφορόπουλου, ο Μπαμπούνης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση για να έρθει το πέναλτι που κέρδισε ο Διαγόρας στο 34’. Ο Φώτης Γεωργαντόπουλος αναλαμβάνει να το εκτελέσει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και «γράφοντας» το 0-1.

Οι γηπεδούχοι όμως απάντησαν άμεσα στο επόμενο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ οι αμυντικοί του Διαγόρα δεν απομάκρυναν την μπάλα που καταλήγει στα πόδια του Βουκομάνοβιτς ο οποίος με μία προσποίηση μέσα στην περιοχή θα πιάσει το σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπούνη για το (1-1).

Στην επανάληψη η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Διαγόρα κλείνοντας όλους τους χώρους δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα του Ναυπακτιακού με τους Βραχνιώτες ξανά στην κόντρα να κερδίζουν ένα ακόμα πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λίτσου μέσα στην περιοχή στο 57ο της συνάντησης. Και πάλι την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γεωργαντόπουλος ο οποίος θα γράψει το τελικό 1-2 καθώς σημείωσε και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Συνθέσεις:

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ AΣΤΕΡΑΣ (Γ. Νταλακούρας): Μένιος, Αργυρόπουλος, Πατρώνης (63′ Καζανάς), Ναουμίδης, Λίτσος, Μαχαίρας, Μπατσής (45′ Ρουμπάτος), Κούβελιτς, Βουκομάνοβιτς, Εσκουρέδο, Νιφορόπουλος (19′ Σαμπατάκος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σαρρής, Καπετανάκης, Βλασσόπουλος, Σκεπετάρης (53′ Θωμάς), Αποστολόπουλος (88′ Σακελαρόπουλος), Αλεξανδρής (88′ Σκούρτας), Γεωργαντόπουλος, Σπανός (Καραμπούλας).