Διαγόρας Βραχνεΐκων: Και τώρα πρωτάθλημα, άλλη μία επιστροφή

Η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου είχε την ευκαιρία, χωρίς όμως να τα καταφέρει, να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο τελικά κατέληξε στην Παναχαϊκή.

Μια ήττα στις λεπτομέρειες και μάλιστα σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Διαγόρας φάνηκε ότι μπορούσε να έχει πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, σίγουρα δεν μπορεί να προκαλεί ικανοποίηση, όχι όμως και στενοχώρια, αφού η εμφάνιση ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Από την άλλη, στον Διαγόρα αυτό που επιζητούσαν κατά βάση ήταν να δουν σε τι επίπεδο βρίσκεται η ομάδα και οι πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές ούτως ώστε ο Ζήκος να βγάλει τα συμπεράσματά του γι’ αυτό που θα παρουσιάσει ο Διαγόρας σε λίγο καιρό.

Στην ομάδα των Βραχνεΐκων ήθελαν την πρόκριση διότι θα είχαν την ευκαιρία εκτός από το να συνεχίσουν στη διοργάνωση ν’ αντιμετωπίσουν ενδεχομένως στην πορεία και κάποιον εμπορικό αντίπαλο από τη Super League ενώ το ή τα παιχνίδια που θ’ ακολουθούσαν θα εντάσσονταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και γενικότερα των εν γένει υποχρεώσεων της.

Πλέον θα συνεχίσει την προετοιμασία της αποκλειστικά με φιλικά, περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου εξ αρχής αποτελεί και το μεγάλο στόχο. Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή εδώ και λίγες ημέρες του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου στην Πάτρα.  Ο νεαρός μέσος επέστρεψε, έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις του συλλόγου και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.