Διαμαντόπουλος και άλλοι στη λίστα για τη θέση του φορ

Η Παναχαϊκή φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων της. Αν και με καθυστέρηση, ο Σάκης Καλογερόπουλος δείχνει προς το φινάλε να “γκαζώνει” έτσι ώστε να ικανοποιήσει όσον αφορά το ρόστερ τις ανάγκες του Μιλόσεβιτς και τις απαιτήσεις του κόσμου που περιμένει στη γωνία και έχει γεμίσει με άγχος (δικαιολογημένα).

Ο Ιντζόγλου πρέπει να θεωρείται παίκτης της Παναχαϊκής και προστίθεται στην λίστα των μεταγραφών μαζί με τους Λινάρδο, Ατανάκοβιτς, Κοτσώνη, Σιατραβάνη. Στην ίδια λίστα μπορεί να προστεθεί και ο Μαλντίν Υμεράι παρότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί λόγω των εκκρεμοτήτων με την πρώην ομάδα του.

Πλέον, στην Παναχαϊκή επικεντρώνονται στις επόμενες κινήσεις τους. Σε πρώτο πλάνο την δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται η απόκτηση φορ. Το όνομα που “παίζει” έντονα και επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ότι ενδιαφέρεται, είναι αυτό του γκολτζή Δημήτρη Διαμαντόπουλου. Πρόκειται για έναν επιθετικό με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη, ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για μία επέμβαση στην μέση και προέρχεται από αποχή.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Σάκης Καλογερόπουλος, εκτός από τον Διαμαντόπουλο εξετάζονται ακόμα δύο περιπτώσεις επιθετικών από την εγχώρια αγορά, περιπτώσεις οι οποίες είναι και αυτές πρώτης γραμμής.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει κλείσει οριστικά το θέμα του επιθετικού. Μετά από την κίνηση για την γραμμή κρούσης, σειρά θα πάρει η θέση του αμυντικού εκεί όπου η Παναχαϊκή κοιτάζει για ένα αριστεροπόδαρο στόπερ, χωρίς να έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής κάποιο όνομα.