Διεξάγεται εκ νέου ο αγώνας Εθνικός-Παναιγιάλειος – Δείτε πότε ορίσθηκε

Την ερχόμενη Τετάρτη 1/3 και ώρα 18.00 στο γήπεδο των Προσφυγικών, θα διεξαχθεί ο αγώνας της 16ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Εθνικό Πατρών και τον Παναιγιάλειο, ο οποίος είχε αναβληθεί με το γνωστό πρόβλημα των πυλώνων του γηπέδου και την καθυστέρηση της αποκατάστασης της βλάβης.

Διαιτητής θα είναι και πάλι ο Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους Παναγιώτη Ζούλη και Άγγελο Καρρά.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η έκτακτη συνεδριάση της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Αχαίας για τον αγώνα

Στην Πάτρα σήμερα την 24η Φεβρουαρίου του έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας (Κορίνθου και Βούρβαχη αρ. 1 Πάτρα), συνεδρίασε, έκτακτα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης αποτελούμενη από τους:

1. Καραμούζη Φίλιππο του Βασιλείου

2. Χαμπέο Γρηγόριο του Σωτηρίου

3. Μπογιάκη Αλέξανδρο του Αποστόλου 

Θέμα : Εθνικός Πολύτεκνος – Παναιγιάλειος  

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Εθνικός Πολύτεκνος – Παναιγιάλειος, είχε οριστεί να διεξαχθεί την 22-2-2023 στο γήπεδο Προσφυγικών για το πρωτάθλημα Α κατηγορίας (Β όμιλος) της ΕΠΣ Αχαΐας και ο οποίος δεν διεξήχθη, όπως τούτο προκύπτει από το ΦΑ που συντάχθηκε. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. Νικολάου Χρονά, που είναι καταχωρημένες στο ΦΑ «Μετά από επιθεώρηση του αγωνιστικού χώρου 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα όπως προβλέπεται, ελέγξαμε και διαπιστώσαμε ότι είχε ανεπαρκή φωτισμό. Μετά από διαβούλευση με τους αρμόδιους του γηπέδου και αφού περιμέναμε το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα (30 λεπτά από την ώρα έναρξης) και αφού η βλάβη δεν είχε αποκατασταθεί, αποφάσισα τη μη διεξαγωγή του αγώνα». 

Η επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της:

α) Τα όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα από τον διαιτητή και υπογράφονται από αυτόν, τους βοηθούς και τους αρχηγούς των ομάδων.

β) Την με αριθ. πρωτ. 54/24-2-2023 Βεβαίωση της ΕΠΣ Αχαΐας, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα αυτής, που απευθύνεται προς την Πειθαρχική Επιτροπή σύμφωνα με την οποία «Σας ενημερώνουμε ότι το γήπεδο Προσφυγικών Πατρών ανήκει στην Ένωσή μας και είμαστε υπεύθυνοι για την διαχείριση και την συντήρησή του. Επίσης, το συγκεκριμένο γήπεδο παραχωρείται στα σωματεία- μέλη της Ένωσής μας, ύστερα από αίτημά τους, για τους αγώνες και τις προπονήσεις τους».

                                                     Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

Ότι για τη μη τέλεση του αγώνα δεν υπάρχει ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας Εθνικός – Πολύτεκνος η οποία δεν έχει οποιαδήποτε αρμοδιότητα στην λειτουργία της εγκατάστασης (ιδιαίτερα μάλιστα του φωτισμού) και φυσικά δεν υπάρχει ευθύνη και της φιλοξενούμενης ομάδας του Παναιγιαλείου.

Ο αγώνας θα πρέπει, σύμφωνα με το άρθρο 21 αριθ. 2α του ΚΑΠ να επανοριστεί σε χρόνο που θα ορίσει η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας.       

        Κρίθηκε και αποφασίσθηκε στην Πάτρα την 24-2-2023

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΑ  ΜΕΛΗ

Καραμούζης Φίλιππος του Βασιλείου

Χαμπέος Γρηγόριος του Σωτηρίου

Μπογιάκης Αλέξανδρος του Αποστόλου