Διπλή επιτυχία για τα Ζαρουχλέϊκα

Η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων μετά από 31 χρόνια – είχε κατακτήσει για τελευταία φορά το πρωτάθλημα το 1993- κατάφερε με την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε στην τελευταία αγωνιστική από τον Άρη να στεφθεί πρωταθλήτρια χάρη στην γκολάρα που σημείωσε στο 22’ ο Κίμης Αποστολόπουλος.

Περιχαρής ο πρόεδρος Νεκτάριος Σκόνδρας συνδύασε το όνομά του με την μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου. Πλέον, καλείται να οδηγήσει το σύλλογο στη Γ΄ Εθνική μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

Την Κυριακή, ήταν ημέρα διπλής χαράς για τα Ζαρουχλέϊκα, καθώς η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου Ζαρουχλεΐκων αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον πρωταθλητή Φείδωνα Άργους εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην Β΄ Εθνική. Ο πρόεδρος, Χαράλαμπος Κοτσαύτης εμφανώς δικαιωμένος, πανηγύρισε τόσο το Σάββατο την κούπα του πρωταθλητή και την Κυριακή την μεγάλη επιτυχία των κοριτσιών.

Ποιοι πήραν πρωτάθλημα – ποιοι υποβιβάστηκαν

Οι ομάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στους τέσσερις ομίλους είναι: Δόξα 2016, Φείδων Άργους, Λεοντικός Κηφισιάς, ΑΟ Αγίας Παρασκευής. Οι τέσσερις πρωταθλήτριες, θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνες μπαράζ, με τη μορφή ομίλου ενός γύρου, με τις τρεις πρώτες να ανεβαίνουν στην Α’ Εθνική της νέας σεζόν.

Οι δύο τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου, δηλαδή οι Ροδόπη 87, Βέροια Ladies (1ος), ΑΟΠΚ Πατίστα, Άρης Πατρών (2ος), ΑΟ Χανιά, Άβαντες Χαλκίδας (3ος), Ακράτητος Άνω Λιοσίων, ΠΟ Άγιος Θωμάς (4ος), υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική.

2ος όμιλος

Ατρόμητος Ζαρουχλέικων – Φείδων Άργους 0-0

ΓΠΟ Γιάννενα – Άρης Πατρών 2-1

ΑΟΠΚ Πατίστα – Φλαμίνγκο Μεσολογγίου 0-3

Ίκαρος Πετρωτού – Δόξα Πηγαδακίων Αναβολή

Ρεπό: ΑΠΣ Τίγρεις