Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Παναχαϊκή

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση προέκυψε για την Παναχαϊκή την Τρίτη (14/1), καθώς επικυρώθηκε η συμφωνία με τον Δημήτρη Ανάκογλου, ενώ αποκτήθηκε και ο Δημήτρης Φροξυλιάς.

Με τον 28χρονο μέσο, λοιπόν, ήταν προχωρημένες οι συζητήσεις από τη Δευτέρα (13/1) και επισημοποιήθηκε το ντιλ, για να ντυθεί στα κοκκινόμαυρα και ο 26χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός, που ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ και η τελευταία του ομάδα ήταν η αγγλική Χάρινγκεϊ Μπόρο.

Η ανακοίνωση για τον Ανάκογλου: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου είναι γεννηθείς στις 6/9/1991, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό όπου αγωνίστηκε για μία πενταετία (2008-2013). Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ όπου αγωνίστηκε τρία χρόνια (2013-2016) όντας εκ των αρχηγών της και έχοντας στο ενεργητικό του 44 συμμετοχές και 5 γκολ.

Αγωνίστηκε για μία σεζόν στην Βέροια και στο πρωτάθλημα της Super League 1 και ακολούθως αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στον Άρη (2016-2019). Τελευταία του ομάδα πριν έρθει στην Παναχαϊκή ήταν η Λαμία στο πρωτάθλημα της Super League 1. Δημήτρη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!».

Η ανακοίνωση για τον Φροξυλιά: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φροξυλιά.

Ο Δημήτρης Φροξυλιάς είναι γεννηθείς στις 28 Ιουνίου του 1993, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, τόσο στις μικρές ηλικίες όσο και στην ανδρών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην ΑΕΚ το 2010, ενώ ενδιάμεσα έχει αγωνιστεί και ως δανεικός στον Φωκικό. Μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ συνέχισε την Α’ Εθνική της Κύπρου όπου για πολλά χρόνια αγωνίστηκε στον Απόλλων Λεμεσού, στον Εθνικό Άχνας, στην ΑΕΚ Λάρνακας, στην Ένωση Παραλιμνίου, στη Νέα Σαλαμίνα και στον Ερμή Αραδίππου.

Το 2018 μετακόμισε στην Σκωτιά και την Dumbarton στο πρώτο μισό της σεζόν και στην συνέχεια στο ίδιο πρωτάθλημα στην Falkirk. Τελευταία του ομάδα πριν έρθει στην Παναχαϊκή, ήταν η Haringey Borough στο Λονδίνο. Δημήτρη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!».