Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου ανακοίνωσε ακόμα δύο προσθήκες.

Τους γεννηθέντες το 2004 Τασσόπουλο και Κάνιστρα, οι οποίοι αγωνίζονταν στην Κ19 της Παναχαϊκής.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:

Διπλό «χτύπημα» με κοινό παρελθόν!

Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Τασσόπουλο και Νικηφόρο Κάνιστρα.

Ο Βασίλης είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής. Ξεκίνησε την πορεία του στην Παναχαϊκή από την οποία μεταπήδησε στη Νίκη Προαστείου αγωνιζόμενος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί επίσης στον Δία τη σεζόν 2021-2022 στην Α’ Κατηγορία, ενώ πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της Κ19 της Παναχαϊκής. Παράλληλα σπουδάζει στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ ήταν μέλος της Μικτής Αχαΐας τη σεζόν 2017-2018 με την οποία είχε κατακτήσει την 3η θέση στην Ελλάδα.

Ο Νικηφόρος είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετές συμμετοχές σε επίπεδο Α’ Κατηγορίας με τον Αετό Πατρών και την ΑΕ Πάτρα 2005. Μέχρι να τραυματιστεί ήταν και αυτός βασικό στέλεχος της Κ19 της Παναχαϊκής.

Καλωσορίζουμε τα δυο παιδιά στην οικογένεια του Κεραυνού και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.