Διπλό “τετράδας” για την Αιγείρα/Ακράτα

Σημαντικό εκτός έδρας διπλό σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Αιγείρα/Ακράτα στα Καλάβρυτα επί της τοπικής ομάδας, αφού επικράτησε με 4-2 και έπιασε την 4η θέση, στην οποία συγκατοικεί μαζί με την Νίκη Προαστείου.

Αντίθετα οι Καλαβρυτινοί συνεχίζουν να βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, αφού παραμένουν στην τελευταία θέση μαζί με τον Αετό Ρίου και την Θύελλα Αιγίου, έχοντας 7 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 37′ λεπτό ο Δ. Μητρόπουλος έδψσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 41′ λεπτό στην ισοφάριση με τον Ντολάνι.

Με την έναρξη του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 50′ λεπτό, η ομάδα του Φίλλιπα Σχοινά πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με νέο τέρμα του Δ. Μητρόπουλου, ενώ στο 73′ λεπτό ο Κυρίκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Η Αιγείρα/Ακράτα κέρδισε πέναλτι στο 83′ λεπτό σε παράβαση που υπέπεσε ο Σκιαδάς, με τον Ροδόπουλο να ευστοχεί και να σημειώνει το 1-4.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με τον Γ. Τσαβαλά.

Την επόμενη αγωνιστική η Αιγείρα/Ακράτα θα φιλοξενήσει τον Δαβουρλή, ενώ τα Καλάβρυτα θα υποδεχθούν τον πρωτοπόρο Άρη Πατρών.

ΑΕ Καλαβρύτων: Φεφές, Σαλάι, Παπαδόπουλος (80′ Α. Δαφαλιάς), Ιωάννου, Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Αλεξόπουλος, Μητρόπουλος, Ρετζίνο, Ντολάνι, Βλάχος (55′ Γ. Τσαβαλάς).

Αιγείρα/Ακράτα: Ντόι, Οικονόμου, Καραχάλιος, Γ. Σταυρόπουλος (84′ Αλέφαντος), Ταρνάρης, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Κυρίκος, Τσεκούρας (88′ Καρβούνης), Δ. Μητρόπουλος (89΄Ν. Σταυρόπουλος),