Δράσεις τους μικρους της ΝΕΠ και φιλικά

Ενα διήμερο γεμάτο πόλο έφτασε στο τέλος του! Αγόρια και κορίτσια της ΝΕΠ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις πισίνες του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ΝΕΠ, Εθνικός Πειραιώς και Νηρέας Γέρακα διασταύρωσαν τα ξίφη τους μέσα στο νερό.

Τα παιδιά των τριών συλλόγων έδειξαν με την απόδοσή τους ότι το επίπεδο τους ανεβαίνει μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλουν στις προπονήσεις, τηρώντας πιστά τις οδηγίες των προπονητών τους.

Τα αγόρια της ΝΕΠ αγωνίστηκαν το Σάββατο με τον Νηρέα πρωί και απόγευμα. Οι φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα της Αθήνας έκλεισαν την Κυριακή το πρωί.

Σειρά πήρε ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού πόλο Εθνικός Πειραιώς, καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση μας να παρευρεθεί με αγόρια και κορίτσια ηλικίας κάτω των 13 ετών.

Συνολικά, οι δοκιμές των προπονητών εν όψει των πρωταθλημάτων ήταν πολύ δυνατές, τα συμπεράσματα χρήσιμα και οι εμπειρίες πολύτιμες για τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Τέλος, η ΝΕΠ ευχαριστεί την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ για την εξαιρετική συνεργασία στη διοργάνωση του καμπ και στη φιλοξενία των αποστολών (άπαντες είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια). Παράλληλα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας Θανάση Κοντάκο, Σοφία Μανέτα και Ναυσικά Μπαλάτσα.