Δυναμικό ξεκίνημα για την ακαδημία της Παναχαϊκής

Η σχετική ενημέρωση από την διεύθυνση της Ακαδημίας της Παναχαϊκής:

“Οι πόρτες άνοιξαν, οι «κοκκινόμαυρες» στολές βγήκαν από τα ντουλάπια, ο εξοπλισμός ετοιμάστηκε και από την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής Γ.Ε. πραγματοποίησε την έναρξη της αθλητικής σεζόν 20024-25.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της ομάδας μας μπήκε και πάλι σε ρυθμούς… κανονικότητας, έτοιμο για να προσφέρει τις γνώσεις του και να δημιουργήσει τους νέους «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ», νέους αθλητές και κυρίως νέους ανθρώπους με αξίες και ιδανικά. Στο γήπεδο της Παναχαϊκής, από Δευτέρα έως Παρασκευή από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, αλλά και το πρωί του Σαββάτου, η δουλειά δεν σταματά και παιδιά 4-16 ετών απολαμβάνουν το άθλημα που αγαπούν, με τους προπονητές να τους μεταλαμπαδεύουν όλα όσα πρέπει να μάθουν.

Φέτος, οι αγώνες βγαίνουν και πάλι εκτός Νομού, αφού εκτός των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας, η ομάδας μας θα συμμετάσχει στο «Attika Cup», αλλά και σε διάφορα τουρνουά ανά την Ελλάδα, με τους αθλητές μας να εκπροσωπούν την πρέσβειρα του ποδοσφαίρου της πόλης σε όλη τη χώρα.

Φόρεσε κι εσύ τα «κοκκινόμαυρα», γίνε μέλος της «κοκκινόμαυρης» οικογένειας και παίξε για τη Νίκη και τον Ηρακλή, για την μεγαλύτερη ομάδα της πόλης. Παίξε κόντρα στους καλύτερους και ετοιμάσου να κατακτήσεις την κορυφή.

Η «ΟΜΑΔΑ» ΜΑΣ…
👤Στάθης Τσαρτόλιας (Υπεύθυνος Ακαδημίας)
👤Χάρης Ράντος (Τεχνικός Διευθυντής | UEFA A’ | ΤΕΦΑΑ)
👤Νίκος Σιαφλάς (UEFA Β’ | ΤΕΦΑΑ)
👤Σωτήρης Αδαμόπουλος (UEFA Β’ | ΤΕΦΑΑ)
👤Βασίλης Δελής (UEFA Β’ | ΤΕΦΑΑ)
👤Νότης Παολίνος (UEFA Β’)
👤Δημήτρης Παπαδάτος (UEFA C’)
👤Παύλος Αποστόλου (UEFA D’)
👤Μάκης Παρασκευόπουλος (υπεύθυνος αξιολόγησης)
(PhD (c) Ιατρικής σχολής Πατρών, PhD (c) ΣΕΦΑΑ/ΔΠΘ, MsC ΣΕΦΑΑ/ΔΠΘ, Fitness Specialist (UEFA/HFF), Coach Educator (UEFA/HFF), UEFA A’, ΤΕΦΑΑ)
👤Σοφία Στρέκλα (Ψυχολόγος)
👤Ανδρέας Νικολάτος (Φυσικοθεραπευτής)
👤Χρήστος Καλούδης (Φροντιστής)
ℹ️ Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα προπονήσεων για την σεζόν 2024-2025. Πληροφορίες θα βρείτε στο γήπεδο της Παναχαϊκής (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 24, 26441 Πάτρα), κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 13:00 & 16:00 – 20:00) και το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι“.