Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από την Αγυιά ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Πράνταλος

ΣΚΟΡΕΡ: 70′ Τσάτος

Με το Κεραυνό Αγίου Βασιλείου να παίρνει σπουδαίο «διπλό» στην Αγυιά επί του Αετού Πατρών Askounis συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με την 4η αγωνιστική και στους τρεις ομίλους. Η ομάδα του Aγίου Βασιλείου ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να διασπάσει την καλή αμυντική λειτουργία του Αετού στο 70ο λεπτό με γκολ – κεφαλιά του Σταύρου Τσάτο παίρνοντας ένα σπουδαίο «διπλό».

Στην φάση του γκολ υπήρξαν διαμαρτυρίες πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής Γιάννης Πράνταλος και ο βοηθός,  έδειξαν αμέσως ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή από την κεφαλιά του Τσάτου. Αυτή ήταν η 3η νίκη σε 4 αγώνες για την ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου που έφτασε τους 10 βαθμούς και συνεχίζει στην κορυφή του 3ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος σε ανατροπή του Τσάτου. Είχαν επίσης δύο καλές στιγμές με Κασιώνη και Τσάτο, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΠATΡΩΝ ASKOUNIS (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Μπίρμπας (69’ Μπίτρας), Ασκούνης Η., Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης, Βετούλας, Καραπιπέρης (53’ Παπαχρήστος), Μαράτος, Σχοινάς (10’ λ.τ. Αναγνώστου), Ραμαντάνης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ AΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Α. Ανδρούτσος): Κατσαμπέκης, Μαρκόπουλος, Κασιώνης, Σπανογιάννης (60’ Ν. Τρίγκας) , Τρίγκας Α., Μιχαηλίδης (60’ Καραχανίδης), Κούστα, Ντόμας, Τσάτο (80’ Κουραχάνης), Σπανός (90’ Ροδόπουλος), Ζαφειρόπουλος.