Δύο ακόμη προσθήκες ο Παναιγιάλειος

Με στόχο να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος , ο Παναιγιάλειος συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ύστερα από τους Θανάση Σπυρόπουλο που είχε φύγει για την Καλαμάτα, τον Γιώργο Ροδόπουλο που ήρθε δανεικός από την Κ-19 της Παναχαϊκής και τον Χάρη Σουβαντζόγλου από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, στις τελευταίες προπονήσεις προστέθηκαν οι Μανώλης Βόρφης (έπαιζε σε Δόξα Μεγαλόπολης και ΑΕΚ Τρίπολης) και Μάριος Σπηλιωτόπουλος που ήταν στον Άρη Σκάλας και προέρχεται από τη Θύελλα Αιγίου.

Ο 21χρονος Μανώλης Βόρφης, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και κατόπιν του Παναρκαδικού. Πριν φύγει για Κομοτηνή, έπαιξε στο Α΄ τοπικό Αρκαδίας Στη συνέχεια βρέθηκε στην ακαδημία του Πανθρακικού (Β΄ Εθνική) και ακολούθησε η Δόξα Προσκυνητών Κομοτηνής (Γ΄ Εθνική).

Με την επιστροφή του στην Πελοπόννησο αποκτήθηκε από την Σπάρτη (Β΄ Εθνική), για να βρεθεί αμέσως μετά και πάλι στον Παναρκαδικό. Ο Γιάννης Καλλιακμάνης επίσης προπονείται κανονικά με τους «μελανολεύκους», ενώ επαφή έγινε με τον επιθετικό Δημήτρη Ανδρεόπουλο που αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Πατρών.