Δύο εισιτήρια ψάχνουν κάτοχο – Το PreGame των σημερινών μπαράζ

Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο τα μπαράζ ανόδου και παραμονής σε Β’ και Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαϊας, με δύο εισιτήρια να ψάχνουν σήμερα κάτοχο, ένα για την Α’ Κατηγορία και ένα για την Β’ Κατηγορία.

Β’ Κατηγορία – Α’ Όμιλος – Play Off- 3η Αγωνιστική

Στον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας και για τα μπαράζ ανόδου, θα διεξαχθεί η 3η και τελευταία αγωνιστική, η οποία θα δώσει ακόμα ένα εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία αλλά και θα υποδείξει ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα πάει πιθανότατα σε αγώνα μπαράζ για μια ακόμα θέση, με την 2η ομάδα του β’ ομίλου.

Στο Σαραβάλι, ο Αχαϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕ Περιβόλας και με δική του νίκη “σφραγίζει” το εισιτήριο για τα “μεγάλα σαλόνια”, ενώ η ομάδα της Περιβόλας θέλει οπωσδήποτε νίκη προκειμένου να είναι σίγουρα 2η, ακόμα και 1η σε ενδεχόμενη ήττα της Αναγέννησης Πατρών από τον ΑΟ Τριταίας.

Στο άλλο παιχνίδι το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, αφού μόνο η Αναγέννηση “καίγεται” για την νίκη, περιμένοντας την απώλεια του Αχαίκού ώστε να τερματίσει αυτή στην 1η θέση και να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία. Με δική της νίκη, ανεξαρτήτου αποτελέσματος στον άλλον αγώνα, η ομάδα του Κυριάκου Θούα εξασφαλίζει έτσι και αλλιώς την 2η θέση, αφού θα έχει κάνει την απόλυτη ανατροπή με το 3 στα 3 στα μπαράζ.

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες, οι διαιτητές και η βαθμολογία έχουν ως εξής :

17:00, Κ. Ζάρρας (Σαραβαλίου), Περιβόλα-Αχαϊκός, Αντωνίου

17:00, Προσφυγικών, Αναγέννηση Πατρών-Τριταίας ΑΟ, Μπακόπουλος

Βαθμολογία

1 Αχαϊκός 11 (5-4)
2 Αναγέννηση 10 (3-1)
3 Περιβόλα 8 (4-3)
4 ΑΟ Τριταίας 0 (4-8)

Β’ Κατηγορία – Β’ Όμιλος – Play Out – 2η Αγωνιστική

Στον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας και για τα μπαράζ παραμονής, διεξάγεται σήμερα η 2η αγωνιστική, με τον Φοίνικας Ζήριας να αντιμετωπίζει την Αργυρά και με ενδεχόμενη νίκη του να “καθαρίζει” ουσιαστικά την παραμονή του στην Β’ Κατηυγορία.

Στο γήπεδο της Αβύθου, η Φλογα Ροδιάς με ελάχιστες πιθανότητες παραμονής, θα αντιμετωπίσει το Ζαβλάνι, το οποίο θέλει μόνο νίκη, αφού την τελευταία αγωνιστική θα παίξει την παραμονή του απέναντι στον Φοίνικα, εφόσον η ομάδα της Ζήριας καρδίσει την Αργυρά.

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες, οι διαιτητές και η βαθμολογία έχουν ως εξής :

17:00, Αγυιάς, Φοινικας Ζήριας-Αργυρά Πατρών, Παπαδόπουλος

17:00, Αβύθου, Φλόγα Ρόδιας-Ζαβλάνι, Βαβαρούτας

Βαθμολογία

1 Φοίνικας Ζήριας 7 (2-1)
2 Ζαβλάνι 4 (1-3)
3 Αργυρά 3 (3-1)
4 Φλόγα Ροδιάς 1 (1-2)

Γ’ Κατηγορία – Β’ Όμιλος – Play Off – 3η Αγωνιστική

Στον β’ όμιλο της Γ’ Κατηγορίας και για τα μπαράζ ανόδου, κρίνεται σήμερα ένα εισιτήριο για την Β’ Κατηγορία.

Οι Πετεινοί θα αντιμετωπίσουν την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου και με νίκη είναι σίγουρα αυτοί που θα τερματίσουν στην 1η θέση, ενώ ακόμα και με ισόπαλο αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τα τέρματα που θα έχουν συγκεντρώσει, εφόσον η Άβυθος κερδίσει τον “αδιάφορο” Αίαντα Πατρών, στο άλλο παιχνίδι της ημέρας. Σε περίπτωση νίκης της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου και νίκης της Αβύθου, η ομάδα της Αιγιαλείας είναι αυτή που παίρνει την άνοδο ως πρώτη.

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες, οι διαιτητές και η βαθμολογία έχουν ως εξής :

17:00, Ζαρουχλεΐκων, Πετεινοί-Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, Δανιήλ

17:00, ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, Αίας Πατρών-Άβυθος Αιγιάλειας, Ταξιάρχης

Βαθμολογία

1 Πετεινοί 7 (6-1)
2 Αβυθος 5 (2-3)
3 Φλόγα Κ. Καστριτσίου 4 (2-1)
4 Αίας Πατρών 1 (0-5)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Να σημειώσουμε ότι σε περιπτώσεις ισοβαθμιών, δεν μετράνε τα μεταξύ των ομάδων παιχνίδια, αλλά τα συνολικά τέρματα στην διαδικασία των μπαράζ.