Δύο μεταγραφές ουσίας ο Φαραϊκός

Η διοίκηση του Φαραϊκού ανακοίνωσε ην έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φράγκο. Ο Φράγκος προέρχεται από την ομάδα του Πυρσού, όπου υπήρξε αρχηγός και ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στην ανώτερη κατηγορία την περασμένη χρονιά.

Αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Δελδήμου, ο οποίος τον εκτιμά τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. “Του ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη στην εκπλήρωση των στόχων του με την ομάδα μας”, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Παράλληλα, η ομάδα καλωσορίζει τον νεαρό και ταλαντούχο τερματοφύλακα Ραφαήλ Κωτσή. Ο Κωτσής ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία του Δία και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος, συμφωνώντας να ενταχθεί στην ομάδα του Δήμου Ερυμάνθου. Η ένταξή του εντάσσεται στην προσπάθεια του προπονητή να ενσωματώσει όσο το δυνατόν περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές, μέσα από σκληρή δουλειά και υγιή ανταγωνισμό. “Ραφαήλ, σου ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες“, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Στη φωτογραφία, ο Δημήτρης Φράγκος με τα ξαδέρφια Σωτηρακόπουλου, Κώστα και Βλάση, που στηρίζουν την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο, δείχνοντας την αγάπη τους με πράξεις όποτε χρειάζεται η ομάδα.