Δύο νέες μεταγραφές που θα δυναμώσουν τον Αστέρα Λεοντίου

Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Τσάμη και Ανδρέα Στρέκλα.

Ο πρώτος την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Αχαϊκού, ενώ ο δεύτερος αγωνιζόταν στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Αμφότεροι συμμετείχαν με τις ομάδες τους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο Τσάμης αγωνίζεται ως μέσος, ενώ ο Στρέκλας στη γραμμή κρούσης, ωστόσο και οι δυο μπορούν να προσφέρουν σε αρκετές θέσεις.

“Καλωσορίζουμε τον Χρήστο και τον Ανδρέα στην οικογένεια του Αστέρα Λεοντίου και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα περίοδο”, αναφέρει η ανακοίνωση των “νεοφώτιστων”.

Τρεις αποχωρήσεις

Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Σταμόπουλο, Νίκο Μπαλασόπουλο και Βαγγέλη Αβραμόπουλο. Και οι τρεις ήταν κομβικοί στην περσινή πορεία τίτλου του Αστέρα και εκτός της βοήθειας τους αγωνιστικά, ξεχώρισαν με το ήθος τους και το επίπεδο του χαρακτήρα τους.

Ευχαριστήριο σε Παναχαϊκή

Ο Αστέρας Λεοντίου που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία ευχαρίστησε την ΠΑΕ Παναχαϊκή για την προσφορά αθλητικού υλικού.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ Παναχαϊκή για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα μας.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αστέρας Λεοντίου έχει αυξημένες απαιτήσεις στην Α’ Κατηγορία και κάθε βοήθεια ειδικά όταν προέρχεται από τη μεγαλύτερη ομάδα της Πάτρας και από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα είναι ευπρόσδεκτη και άκρως τιμητική.

Ευχόμαστε στην Παναχαϊκή τα καλύτερα τη νέα αγωνιστική χρονιά στη Super League 2».