Δύο “πρώην” της Παναχαϊκής απέκτησε ο Αστέρας Αμαλιάδας

Τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αστέρας Αμαλιάδας, ο οποίος απέκτησε τους Περικλή Πολίτη, Γιώργο Βασιλικόπουλο, Μάρκο Μαρκόπουλο και Κώστα Σούλη.

Ο Περικλής Πολίτης, είναι ένας δεξιός οπισθοφύλακας, γεννημένος στις 19 Μαρτίου του 1994. Το 2021, μετακινήθηκε στην Παναχαϊκή αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μέχρι τον Ιανουάριο. Ο Γιώργος Βασιλικόπουλος (2 Μαΐου 2001), είναι αριστερός οπισθοφύλακας. Έπαιξε στην Κ19 της Παναχαϊκής, ενώ είχε πάει με την ανδρική ομάδα στην Ολλάνδία για προετοιμασία συμμετέχοντας σε φιλικά. Από εκεί στη Θύελλα Πατρών και εν συνεχεία στον Αίαντα Γαστούνης.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Αμαλιάδας:

“Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Τέσσερις παίκτες, οι οποίοι συνδυάζουν την εμπειρία, το ταλέντο και την προοπτική εξέλιξης. Πρόκειται για τους Περικλή Πολίτη, Γιώργο Βασιλικόπουλο, Μάρκο Μαρκόπουλο και Κώστα Σούλη. Οι παίκτες, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου, είχαν μια συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Νίκο Γκρίλλα, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον διοικητικό επικεφαλής του συλλόγου κ. Ανδρέα Παπαδάκο, ο οποίος μέσα σε θερμό κλίμα, τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με τον Αστέρα.

Ο Α.Ο. Αστέρας καλωσορίζει τους τέσσερις παίκτες και τους εύχεται υγεία και καλή επιτυχία”.