Δύσκολες ώρες για τον Απόλλωνα Πάτρας

Δύσκολες ώρες στον Απόλλωνα, αφού με ανακοίνωση του ο επί σειρά ετών εκ των βασικών παραγόντων του συλλόγου Βασίλης Βλασταράς, γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας και ενώ εκπνέει την Τετάρτη (5/6) η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στην Α2 Εθνική. Μια συμμετοχή που πρέπει να κατατεθεί ηλεκτρονικά και χρειάζεται το ποσό των 80.000 ευρώ ως εγγυητική.

Ο Βασίλης Βλασταράς όπως ανέφερε έχει θιχτεί ιδιαίτερα από κάποιες επιστολές στο διαδίκτυο και για αυτό πήρε αυτή την απόφαση, η οποία ωστόσο δε σημαίνει ότι θα σταματήσει να στηρίζει την ομάδα είτε οικονομικά, είτε με την παρουσία του στο γήπεδο. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση σταματά να είναι ενεργός στα διοικητικά της ομάδας.

Χαρακτηριστικά δήλωσε :

“Βλέπετε μόνο το αγωνιστικό και θεωρείτε ότι η χρονιά ήταν κακή. Πράγματι ο υποβιβασμός απέδειξε ότι αγωνιστικά αποτύχαμε, αλλά έχουμε κάνει τόσα για την εξυγίανση της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που διοικήσαμε και έχουμε φτάσει τον Απόλλωνα σε σημείο να μη χρωστάει ευρώ σε κανέναν. Αυτά δεν τα αναφέρει κανένας. Κάναμε δουλειά στις ακαδημίες μας, βγάλαμε παιδιά που παίζουν σε σωματεία στην Πάτρα, αλλά δε τα λέει κανένας. Αν δεν έβαζε το καλάθι ο Μακ στην Καρδίτσα θα ήταν διαφορετική η μοίρα μας. Δεν είμαστε αποτυχημένοι σα διοίκηση επειδή πέσαμε”