Δύσκολη πρόκριση για τον Ατρόμητο Πατρών

Για ακόμη μία ποδοσφαιρική σεζόν ο Ατρόμητος Πατρών έδειξε πως είναι ομάδα κυπέλλου καθώς κατάφερε να επικρατήσει στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων κόντρα στους Νέους της Παναχαϊκής με 1-0 και να εξασφαλίσει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Η ομάδα του Βασίλη Φίλιππα στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και αυτή η πρόκριση ήταν ότι χρειάζονταν η ομάδα για την ψυχολογία της.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Χάρη Ράντου βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super league 2 Κ19 και προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση την προσεχής Κυριακή κόντρα στο Αιγάλεω.

Φιλμ της αναμέτρησης

16′ Γύρισμα του Παπαηλιού από τα δεξιά αλλά το σουτ του Διαμαντόπουλου ήταν αδύναμο,με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Κένεντ.

20′ Σουτ του Παπαηλιού θα εξουδετερώσει δύσκολα σε κόρνερ ο Κένεντ.

24′ Φάουλ Χριστόπουλου κεφαλιά Πανταζοπούλου θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Γεωργόπουλος.

28′ Εκπληκτική ατομική ενέργεια του Μπακόπουλου,ο οποίος θα εισέλθει στην περιοχή θα κερδίσει και τις κόντρες και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

44′ Κόρνερ του Ντούνη από τα δεξιά κεφαλιά Κατσαΐτη πάνω από τα δοκάρια.

66′ Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ντούνη,παρόμοια με το γκολ του Ατρομήτου αλλά το πλασέ του θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Συνθέσεις :

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας) : Κένεντ, Πανταζόπουλος (67′ Λαζαρίδης), Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Βασιλείου, Νικολάι, Μαργώνης, Γκότσης, Κλουκίνας (61′ Σπυρόπουλος), Μπακόπουλος (92′ Τσάκωνας), Γιαλός (46′ Παλούκης).

Νέοι Παναχαϊκής (Χάρης Ράντος) : Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος, Γερολυμάτος, Τασσόπουλος (46′ Σταθόπουλος), Σταυρόπουλος, Βατής (59′ Νικολόπουλος), Διαμαντόπουλος (46′ Ξένος), Κατσαΐτης, Παπαηλιού (67′ λ.τ. Μουρτζόπουλος), Ντούνης, Κουραχάνης (46′ Ντεντόπουλος).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς