“Είστε εδώ για να υπηρετείτε το ποδόσφαιρο και όχι να το καταστρέφετε”

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Απόσπασμα της επιστολής που έστειλαν τρία σωματεία στην ΕΠΣ Αχαΐας (Πανμοβριακός, Ατρόμητος Πατρών) στις 20/3/ 2024 και δημοσιεύει η Νίκη Προαστείου στην επίσημη σελίδα της. “Ακολουθήσε το παιχνίδι μας με τον Άρη που χάρη στην ψυχραιμία του προέδρου μας αποφύγαμε τα χειροτέρα, μετά το παιχνίδι Θύελλα – Ατρόμητος με όσα έγιναν και φυσικά ακολουθεί το παιχνίδι Ατρόμητος – Άρης Πατρών”, αναφέρει ο πρόλογος της ανάρτησης του συλλόγου από τα Μποζαϊτικα.

“Αξιότιμοι Κύριοι

Σε συνέχεια των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Αχαΐας και ακόμα περισσότερο στους αγώνες των play offs ,είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τις παρακάτω επισημάνσεις, αναμένοντας δικές σας δραστικές ενέργειες, προς ομαλοποίηση της κατάστασης και αποφυγής χειρότερων καταστάσεων.

Εξαγγείλατε ότι τα μέλη του Δ.Σ. θα φροντίζουν για την καλή διεξαγωγή των παιχνιδιών, ορίζοντας μάλιστα και αντίτιμο και όχι μόνο δεν εμφανίζεστε στους αγώνες, αλλά και όταν είσαστε παρόν δεν αναλαμβάνετε καμία από τις ευθύνες σας. Δεν συντάσσεται την έκθεση παρατηρητή αγώνα και το κυριότερο δεν λειτουργεί επ ουδενί η πειθαρχική επιτροπή, ώστε να επιβάλει τις απαραίτητες κυρώσεις.

Παρακαλούμε αλλάξτε στάση απέναντι στο ομορφότερο άθλημα του κόσμου και τους εκπροσώπους του. Είστε εδώ για να υπηρετείτε το ποδόσφαιρο και όχι να το καταστρέφετε.” Κάνεις δεν έλαβε υπόψιν του την παραπάνω επιστολή. Ας ελπίσουμε η συνέχεια να μην είναι χειρότερη“.