Ειλικρινής, αλλά αφελής και εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας…

Αυτές τις λίγες φορές που ο Σάκης Καλογερόπουλος έχει μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, είναι εμφανής η αδυναμία που έχει όσον αφορά το λόγο του κάτι που είναι κατανοητό και σεβαστό μιας και έχει μεγαλώσει εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Σουηδία. Είναι απολύτως λογικό να μην μπορεί να εκφραστεί σωστά και άλλα να λέει και άλλα να εννοεί.

Κάθε φορά που μιλά φαίνεται ειλικρινής στα όσα λέει, αλλά παράλληλα, αφελής και άπειρος σχετικά με το αντικείμενο, λέγοντας πολλές φορές κουβέντες που δεν επιτρέπονται από έναν πρόεδρο ΠΑΕ και ειδικότερα της Παναχαϊκής.

Στην συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη (6/2) στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 ο Σάκης Καλογερόπουλος είπε κάτι το οποίο έχει περάσει στα ψηλά αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αν ασχοληθούν οι αρμόδιοι ίσως έχουμε εξελίξεις.

Χαρακτηριστικά είπε:

“Λέγατε ότι είμαι στοιχηματζής. Ο κόσμος με λέει στοιχηματζή. Εγώ δεν έχω βγάλει ούτε ένα ευρώ από την Παναχαϊκή ούτε έχω στοιχηματίσει. Το πολύ-πολύ να έχω στοιχηματίσει πέντε κατοστάρικα (500 ευρώ) να νικήσει η Παναχαϊκή και αυτά τα έχω χάσει”.