Εκλογές και μία αποχώρηση στην Α.Ε. Καλαβρύτων

Η ομάδα των Καλαβρύτων μετά από ένα πολύ σύντομο διάλειμμα μίας αγωνιστικής σεζόν, δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό και έτσι επιστρέφει εκ νέου στην Β΄ Κατηγορία της EΠΣ Αχαΐας.

Στο σύλλογο αλλάζουν πολλά, αφού θα δοθεί έμφαση στο τοπικό στοιχείο. Θα πάρουν ευκαιρίες οι γηγενείς ποδοσφαιριστές, ενώ θα προωθηθούν νεαροί από την ομάδα Παίδων στην ανδρική ομάδα. Παρελθόν αποτελεί ο έμπειρος αμυντικός Νίκος Ιωάννου ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή στο σύλλογο τον περασμένο Οκτώβρη βοηθώντας με την εμπείρια του.

Έμφαση θα δοθεί στις ακαδημίες του συλλόγου, αφού πλέον θα υπάρχει και το βοηθητικό γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα.

Ο Τάκης Βαρβιτσιώτης εκτός από πρόεδρος της Α.Ε. Καλαβρύτων είναι και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού στον Δήμο και ασχολείται καθημερινά με όλα τα αθλητικά θέματα της περιοχής. Και όπως δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο Καλαβρύτων. Μάλιστα από την περασμένη εβδομάδα τοποθετήθηκε ο τάπητας στο βοηθητικό γήπεδο και θα είναι έτοιμο προς χρήση από την ομάδα μας. Θα είναι ένα εκπληκτικό γήπεδο διαστάσεων 11Χ11 που θα χρησιμοποιείται για προπονήσεις, αλλά και για τις ανάγκες των ακαδημιών.

Είναι ένα έργο που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσει η επιπλέον αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο δήμο μας. αυτό σημαίνει ότι πλέον οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για τους αθλητές, καθώς επίσης και για την πραγματοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων. Η τοποθέτηση του τάπητα στο βοηθητικό γήπεδο Καλαβρύτων αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές κινήσεις μας για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της περιοχής μας”.

Τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του συλλόγου παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.