Εμπιστοσύνη στα παιδιά του ο Πήγασος Μπεγουλακίου

Ο Πήγασος Μπεγουλακίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του, με τους ποδοσφαιριστές Γαλάνη Δημήτρη και Αγγελόπουλο Αντώνη.

Δημήτρης Γαλάνης

Ο Γαλάνης γεννημένος το 2006 , είναι ένα παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας . Ένα πραγματικό τρεχαντήρι στον αγωνιστικό χώρο, που έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του κόουτς.

Αντώνης Αγγελόπουλος

Ο Αγγελόπουλος και αυτός γεννημένος το 2006 , πλέον πιο ώριμος από ποτέ είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία αφού και αυτός είναι από τα παιδιά που πιστεύει ο προπονητής. Δημήτρη και Αντώνη, το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Πήγασου , σας εύχεται υγεία πάνω από όλα , καλή σεζόν με πολλές διακρίσεις με την Πηγασάρα μας !!!

Νικόλαος Λιόλιος

Ο Λιόλιος γεννημένος το 2005 αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και με τα σωματικά του προσόντα και με την αντίληψη του είναι μια πολύ σημαντική λύση για την θέση “1” .

Παναγιώτης Κωστόπουλος

Ο Κωστόπουλος ο μικρός της παρέας γεννημένος το 2008 και αυτός αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα, την σεζόν που πέρασε με την σκληρή δουλειά έχει επάξια μια θέση στο ρόστερ , και όλο το μέλλον μπροστά του .

Οι δύο νεαροί μαζί με τον Κατσαΐτη θα αποτελέσουν μια πολύ νεανική αλλά και ταλαντούχα τριάδα τερματοφυλάκων της ομάδας.