Εμπρός… πίσω για την Παναχαϊκή!

Ήττα – πισωγύρισμα για την Παναχαϊκή που ηττήθηκε με (1-0) από το Αιγάλεω εκτός έδρας. Το γκολ των νικητών σημείωσε ο Μπάμπης στο 60 λεπτό της αναμέτρησης. Στο 91ο λεπτό ζήτησε πέναλτι η Παναχαϊκή. Ο Χριστόπουλος δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από τον Τάμπα και έπεσε στην περιοχή, αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης “έκλεισε τα μάτια”.

ΦΙΛΜ:

7′ Φάουλ του Νάστου στην αγκαλιά του Κατσιμήτρου.

12′ Γύρισμα Βάρκα από αριστερά, σουτ Ραμίρεζ η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού της Παναχαϊκής και πέρασε κόρνερ.

23′ Φάουλ του Νάστου δεν πρόλαβε να πλασάρει ο Μπαξεβάνος, μάζεψε ο Κατσιμήτρος.

25΄ Ο Βάρκας απέφυγε από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής τον Μπαξεβάνο, έκανε το πλασε αλλά ο Κολοβουρης έδιωξε την μπάλα.

30′ Μεγάλη ευκαιρία για το Αιγάλεω. Σέντρα Τάμπα από δεξιά, κεφάλια Ναζίμ από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Κολοβούρη.

39′ Σέντρα Τάμπα από δεξιά, ο Σταμένκοβιτς έπιασε την κεφάλια αλλά ο Κολοβούρης μπλόκαρε.

43′ Σουτ Ναζίμ από πλεονεκτική θέση αουτ η μπάλα.

44′ Τεράστια ευκαιρία για το Αιγάλεω. Κόρνερ Τάμπα, κεφάλια Ευαγγέλου, ο Ζιούλης έκανε την προβολή αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Κολοβούρη.

52′ Εκτέλεση του κόρνερ από τον Προύτζο, προβολή-άουτ του Ζαμόρα.

54′ Ο Τραορέ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το πλασέ, με τον Κατσιμήτρο να μπλοκάρει!

60′ ΓΚΟΛ: Τρομερό σουτ, κόντρα στη ροή του ματς, με τη μπάλα να αναπηδάει στον τραγικό αγωνιστικό χώρο, και τον Μπάμπη να πιάνει το μονοκόμματο που κρέμασε τον Κολοβούρη.

67′ Σουτ – κεραυνός του Μπαξεβάνου, ο Κατσιμήτρος σε κόρνερ.

77′ Σουτ του Προύντζου άουτ.

85′ Ο Χριστόπουλος έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπαξεβάνου, άουτ!

91΄ Ζήτησε πέναλτι η Παναχαϊκή. Ο Χριστόπουλος δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από τον Τάμπα και έπεσε στην περιοχή. Κάρτα στον Μικέ στον πάγκο της Παναχαϊκής για διαμαρτυρία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κατσιμήτρος, Βάρκας (86′ Πολίτης), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Μπάμπης (68′ Δημητριάδης), Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (77′ Γαρουφαλιάς), Ραμίρεζ (86′ Παυλάκης), Ταμπάς, Σταμένκοβιτς.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Λιοφάγος (68′ Μούλντερ) , Καραγιάννης (58′ Ντε Ολιβέιρα), Μπάρετ, Μπαξεβάνος, Νάστος (68′ Γαϊτανίδης), Ζαμόρα, Προύντζος, Πατρινός, Μασούρας (77′ Χριστόπουλος), Τραορέ.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Καλαμπόκης, Τάκος (Αιτ/νίας)