Εμφανώς βελτιωμένη η Παναχαϊκή (1-0 τον Ιωνικό)

Παρουσιάζοντας αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα φιλικό στο Πήλιο η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 στην Αγυιά του Ιωνικού.

Δύο σημαντικές ευκαιρίες έχασε ο Ιωνικός, πριν προηγηθεί στο σκορ η Παναχαϊκή. Αρχικά στο 16’ ο Ρόλε απείλησε με αριστερό σουτ όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 18’ ο Σινγκ σέντραρε όμορφα από αριστερά, ο Κάστρο πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε για λίγο.

Μετά το cooling break του 23ου λεπτού η Παναχαϊκή έδειξε άλλο πρόσωπο. Πρώτα, στο 28′ μετά από μια καταπληκτική μπαλιά του Αραβίδη ο Μπάτροβιτς δεν κατάλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 34′ ήρθε το 1-0.

Ο νεαρός Κώστας Παπαδόπουλος έκανε εξαιρετική ενέργεια μέσα στην περιοχή, έδωσε στον Αραβίδη και εκείνος νίκησε τον Γκίνη για να ανοίξει το σκορ στην Αγυιά, αποτέλεσμα το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό.

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σίνγκ στο 55’. Οι “κοκκινόμαυροι” είχαν μάλιστα δοκάρι στο 83’ με τον Βασίλη Μπελεζάκη.

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολοβούρης, Πάνος, Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης (61′ Λαρέα), Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (77′ Μπελεζάκης), Μπάτροβιτς (61′ Κουσκουνάς), Τσερούτι (46′ Μασούρας), Παπαδόπουλος (57′ Αργυρόπουλος), Αραβίδης.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Μουστάκης, Σινγκ, Φαζός (73′ Κύργιας), Φουρλάνος (46′ Τσιριγώτης), Τιεντσέ (46′ Γκοτσούλιας), Γκίνο (46′ Κόρμπος), Ρόλε, Κουϊρουκίδης, Μάναλης, Κάστρο.