Εντυπωσιάζουν οι “πιτσιρικάδες” του Αστέρα Τσουκαλεΐκων

Το 2021 «έφυγε», με τις ομάδες να βρίσκονται σε διακοπές και να ετοιμάζονται για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Μία από τις ομάδες που εντυπωσίασε είναι φυσικά o Aστέρας Τσουκαλεΐκων, με τους νεαρούς «ροσομπλού» να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο πρώτο μισό της σεζόν.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Χαρακίδα αποχαιρέτησε το 2021 όντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ Κατηγορίας (Α΄ όμιλος), ενώ παράλληλα παίζουν και αρκετοί νεαροί, έχοντας πραγματοποιήσει μία εξαιρετική χρονιά!

Τα «παιδιά» του Αστέρα παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο έχουν καταφέρει να το συνδυάσουν και με αρκετά καλά αποτελέσματα και βρίσκονται στην προνομιούχο τετράδα. Φυσικά στόχος της ομάδας είναι η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών και να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο στον Αστέρα δείχνουν ικανοί να συνδυάζουν το σωστό ποδόσφαιρο και με τα αποτελέσματα…

Είναι ενδεικτικό ότι στο ματς Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης κόντρα στον Πανμοβριακό παρά την ήττα με 2-0 αγωνίστηκαν βασικοί οι Κυπριανίδης (2006 τερματοφύλακας), Μάτζαρης (2004), Καρανικόλας (2005), Βασιλόπουλος (2005), Καρμαλής (2005), Δρίτσας (2004), Τζάφας (2005), Τζέτα (2005). Για τους περισσότερους ήταν η πρώτη τους συμμετοχή και άφησες πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.