Εντυπωσιακός παρά την ήττα ο Δ. Ασημακόπουλος!

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη από τον Καναδό όμως ο πατρινός πρωταθλητής Δήμος Ασημακόπουλος, ήταν πραγματικά εντυπωσιακός στον αγώνα που έδωσε στο πλαίσιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος μουάι τάι που διεξάγεται στην Πάτρα.

Ο ίδιος μετά το τέλος της προσπάθειας του σημείωσε στο facebook: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η Πάτρα έγινε η μητρόπολη του Muaythai.

Χθες ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές ημέρες που αγωνίστηκα μέσα στη πόλη μου με το κόσμο να μου δείχνει τεράστια υποστήριξη και αγάπη και η οικογένεια μου να είναι παρών.

Ο αγώνας (29-28) κρίθηκε στις λεπτομέρειες καθώς ο δεύτερος γύρος θα μπορούσε να είναι και δικός μας υπό άλλες συνθήκες ! Ευχαριστώ όλη την Ελληνική ομάδα της ΠΟΜ για την υποστήριξη και τους χορηγούς μου που σε κάθε προσπάθεια είναι δίπλα μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς το δάσκαλο μου Kru Γιώργο Γκιόκα μαζί με την ομάδα του Savage Camp . Ευχαριστώ όλο τον Εύμαχο μαζί με τον προπονητή της σχολής μας Ιάσωνα Λαμπριανίδη που ήταν παρόν σε μια φλογερή ατμόσφαιρα. Αύριο θα διαγωνιστώ στο πρωτάθλημα του Wai Kru. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά της εθνικής για το υπόλοιπο των αγώνων. Στηρίζουμε καθημερινά στο Δημήτριο Τόφαλο έως τη Κυριακή 9/6».

Μάλιστα η ίδια σε ανάρτηση της έγραψε: «Όταν τον βάφτιζα, κι εγώ τότε σε μικρή ηλικία, δεν φανταζόμουν ότι θα με έκανε τόσο υπερήφανη φορώντας και «κουβαλώντας» στις πλάτες του τα ελληνικά μας χρώματα!

Ο πρωταθλητής μας Δήμος Ασημακόπουλος, έκανε ένα ακόμα όνειρό του πραγματικότητα. Έκανε και την Πάτρα «μητρόπολη» του #Muaythai».