Εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟ Βάρδας από την Ελλάς Σύρου

Εντός έδρας ήττα υπέστη ο ΠΑΟ Βάρδας (0-2) από την Ελλάς Σύρου, στον αγώνα που άνοιξε σήμερα στις 11.00 την εμβόλιμη 16η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “ταύροι” μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στα Μέγαρα απέναντι στον Βύζαντα, έκανα “πισωγύρισμα” και γνώρισαν ακόμα μια ήττα από μια ομάδα με τον ίδιο στόχο της παραμονής.

Μόλις στο 7′ λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το καλό σουτ του Καρντζόζο, ενώ πήραν το προβάδισμα στο 23′ λεπτό, όταν από σέντρα του Μηνά, ο Πρεβεζιάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βορύλλα για το 0-1.

Στο 54′ λεπτό ο Τρομπούκης απείλησε με σούτ αλλά ο Μουρελάς μπλόκαρε σταθερά, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή με τον Μηνά, όταν από σέντρα του Ζαχί, ο επιθετικός της Ελλάς Σύρου με σούτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Αυτό που δεν πέτυχε στο 60′ λεπτό, το κατάφερε δύο λεπτά μετά με απευθείας εκτέλεση φάουλ με το οποίο έγραψε το 0-2, ενώ στο 70′ λεπτό το σουτ και πάλι του Μηνά έδιωξε εντυπωσιακά ο Βορύλλας.

Στο 72′ λεπτό το σούτ του Μπίσσα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μουρελά, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 ποδοσφαιριστές στο 79′ λεπτό, από την αποβολή του Παντίκα με δύο κίτρινες κάρτες σε 6 λεπτά (μία για διαμαρτυρία και μία για θέατρο), με τον ποδοσφαιριστή της Ελλάς Σύρου να έχει μάλιστα περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 73′ λεπτό.

Στο 86′ λεπτό το καλό σουτ του Μπίσσα πέρασε άουτ, με το τελικό αποτέλεσμα να βρίσκει μεγάλη νικήτρια την ομάδα της Ελλάς Σύρου.

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Τρομπούκης, Κούστα, Μικελάτος, Μπίσα, Κ. Τσεκούρας, Δουλαβέρης (90′ Κ. Στεργιόπουλος), Θεοφάνης, Μαστραντωνάκης

Ελλάς Σύρου: Μουρελάς, Ζαφειράκης, Μούντριχας (85′ Ρούσσος), Μπόσιο, Πρεβεζιάνος (92′ Συριανός), Καρντόσο (92′ Κουκούλας), Μηνάς; Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Μπακατσέλος (73′ Παντίκας)

Στο άλλο παιχνίδι που άνοιξε το πρωί την 16η αγωνιστική, η ΑΕ Μυκόνου κέρδισε μέσα στο Αιτωλικού την ΑΕ Μεσολογγίου με 1-3.

Το πρόγραμμα στα παιχνίδια των 15.00 έχει ως εξής :

Δημ. Στάδιο Βάρης, Ώρα 15.00Αστέρας Βάρης-Ιάλυσος Ρόδου, Ψαρίδης (Αθηνών), Καμπιώτης (Αθηνών), Κρασώνης (Αθηνών)

Δημ. Γήπεδο Φιλιατρών, Ώρα 15.00Εράνη Φιλιατρών-ΑΕ Ερμιονίδας, Κουρτέσης (Αρκαδίας), Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας), Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

Δημ. Γήπεδο Αφάντου, Ώρα 15.00ΑΕΡ Αφάντου-Μαρκό, Γουρέλης (Αθηνών), Τζέλος (Αθηνών), Τράντας (Αθηνών)

Δ.Α.Κ. Κορίνθου, Ώρα 15.00Κόρινθος-Παναιγιάλειος, Πατεράκης (Αθηνών), Μαρκαντωνάτος (Αθηνών), Μπακογιάννης (Αθηνών)

Δημ. Στάδιο Ελευσίνας, Ώρα 15.00Πανελευσινιακός-Βύζας Μεγάρων, Τουλούμης (Ευβοίας), Ντόβολης (Ευβοίας), Γάκος (Ευβοίας)

Δημ. Γήπεδο Ραφήνας, Ώρα 15.00Θύελλα Ραφήνας-ΑΟ Πυλίου Κώ, Νικολάου (Αθηνών), Σερεβέτας (Αθηνών), Παπαηλίας (Αθηνών)

Δημ. Στάδιο Ρόδου, Ώρα 15.00Ρόδος-Παναργειακός, Μπακογιάννης (Αθηνών), Μαραθωνίτης (Αθηνών), Μημίδης (Αθηνών)