Εντός έδρας «χαστούκι» για τον Αετό Πατρών Askounis από τη Θύελλα Αιγίου!

Γήπεδο Αγυιάς: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Σαφαρίκας Ευάγγελος(Παπαδιονυσίου Ιωάννης-Κωσταδήμας Σπυρίδων)

Σκόρερ: 40′ Ραμαντάνης – 20′ Αρβανίτης 53′ Καραΐνδρος

Μεγάλο «διπλό» μέσα στην Πάτρα απέσπασε η Θύελλα Αιγίου που επιβλήθηκε με 2-1 του Αετού Πατρών Askounis, παίρνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Αρβανίτης και Καραΐνδρος τα γκολ για το συγκρότημα του Κυριάκου Αθανασίου, είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με το Ραμαντάνη ο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Σοφίας.

ΦΙΛΜ:

12′ Τεράστια ευκαιρία για την θύελλα Αιγίου, έπειτα από μια ψυχρολουσία στην άμυνα του Αετού, ο Καραΐνδρος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Καλλιακμάνης απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια οι άμυνα του Αετού έδιωξε σε κόρνερ.

20′ Γκολ για τη Θύελλα Αιγίου, όταν έκανε το γύρισμα ο Τιμοθέου από τα αριστερά, ο Αρβανίτης με ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 της ομάδας του Αθανασίου.

25′ Ευκαιρία για τον Αετό να ισοφαρίσει στο ματς, όταν ο Σχοινάς βγήκε μπροστά, το σουτ που έκανε δεν ήταν καλό και η μπάλα κατέληξε άουτ.

40′ Ένα απίθανο γκολ για τον Αετό, με τον Ραμαντάνη να εκτελεί απευθείας το κόρνερ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

50′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό να γυρίσει το ματς, όταν έκανε τη σέντρα ο Ραμαντάνης, ο Σχοινάς έκανε το πλασέ αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα πάνω στη γραμμή.

53′ Γκολ για τη Θύελλα Αιγίου, όταν ο Καραΐνδρος έκλεψε την μπάλα από τον Τραχάνη, βγήκε τετ α τετ με τον Καλλιακμάνη και όταν έκανε το πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

58′ Μεγάλη ευκαιρία για τη θύελλα Αιγίου, με τον Καραΐνδρο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

61′ Τεράστια ευκαιρία για την θύελλα Αιγίου, όταν ο Λαμπίρης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αθανασίου έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

72′ Όταν η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Μουρτζόπουλου, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κόπηκε πάνω στη γραμμή. Τεράστια ευκαιρία για τον Αετό.

Συνθέσεις:

Αετός Πατρών Askounis (Χάρης Ράντος): 1. Καλλιακμάνης 14. Μπίρμπας  20. Μουρτζόπουλος  4. Τραχάνης (58′ Βετούλας) 5. Λαζανάς 6. Καρακάσης 7. Παπαδιονυσίου 8. Αναγνώστου 19. Μαράτος (63′ Μπίτρας) 10. Σχοινάς 11. Ραμαντάνης

Θύελλα Αιγίου (Κυριάκος Αθανασίου): 1. Ndoj 2. Γκοτσόπουλος 3. Μανέτας  4. Ραυτόπουλος (72′ Μαρδάς) 5. Αθανασίου  6. Θεολόγος 7. Τιμοθέου (72′ Μούρτικας) 8. Αρβανίτης 9. Αποστολόπουλος (54′ Διαμαντόπουλος)  10. Καραΐνδρος 11. Λαμπίρης (88′ Ραλάι).