“Εξάρα” και ακόμα πιο κοντά στον τίτλο η Δάφνη Πατρών

Φωτογραφία:kolliopoulosphotography

Νίκη για την Δάφνη Πατρών με σκορ 6-1, επί της Α.Ε. Κρίνου το μεσημέρι της Κυριακής, για την 22η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας. Από το πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Πάτρας μπήκε δυνατά και βρέθηκε να προηγείται με 0-3, χάρη στα τέρματα των Χότζα 13′, 33′ και Πουρνατζή στο 21′, ύστερα από τις ασίστ των Τσιόλου (2) και Αναγνωστόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κρίνου κατάφερε να μειώσει το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Λεχουρίτη στο 48′. Στο 80′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαθωμά και κεφαλιά του Πουρνατζή θα έρθει ο Παπαστεργίου για να σημειώσει το 1-4. Στο 83′ ο Χότζα θα σημειώσει χατ τρικ και στο 86′ ο Ηλιού θα διαμορφώσει το τελικό 1-6, τέρματα που επιτεύχθηκαν ύστερα από ισάριθμες ασίστ του Τσιόλου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ε. ΚΡΙΝΟΥ (Α. Πετρόπουλος): Δρόσος, Μαχαίρας, Τσαγγαράς (77’Κατριμπούζας), Γκιώνης, Κωνσταντινόπουλος, Καρκούλιας (62′ Γριτσώνης), Κόλλιας, Ψηλοπαναγιώτης (73′ Γιούλης), Ζανι, Κοντοσώρος, Λεχουρίτης.

Α.Π.Σ. ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ: (ΤΣΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΣ) Θωμάς (82′ Κωστογιαννόπουλος), Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Παναγόπουλος (82′ Σταμπολτάς), Παπαστεργίου, Γραμματικός (54′ Παπαθωμάς), Αναγνωστόπουλος (75′ Στάμος), Ντεράι (54′ Ηλιού), Πουρνατζής, Χότζα, Τσιόλου.