Εξέπληξε ευχάριστα ο Ηρακλής Πατρών

Ο Ηρακλής Πατρών που από την αρχή τον είχαν όλοι ξεγραμμένο, ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος κι αν δεν είχε στα τελευταία παιχνίδια τον πρώτο της σκόρερ Μπάμπη Φούντζουλα που έφυγε για επαγγελματικές υποχρεώσεις και κάποιους φοιτητές που είχε στο δυναμικό του, το πιθανότερο είναι να βρισκόταν αυτός στα μπαράζ ανόδου.

H σχετική ανακοίνωση που λάβαμε για τις επετειακές εκδηλώσεις στο Βλατερό:

“Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίζεται. Ο Ηρακλής Πατρών ένα χρόνο μετά από την ανασυγκρότησή του από τα δεινά που άφησε στο πέρασμά της η δικτατορία των άφρονων, ξαναβρήκε τον βηματισμό του και ήταν η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος στην Β’ Ερασιτεχνική.

Μια ομάδα που λειτουργεί πλέον με προοπτική, οργανωμένη σε σωστές βάσεις, με αξιακά αθλητικά χαρακτηριστικά και έμφαση στην ανάπτυξη, ώστε να έχει διάρκεια ζωής και αποτέλεσμα, εμπνέοντας τον κόσμο που αγαπά το Σύλλογο και το καλό ποδόσφαιρο.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ πολλά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, σε αυτούς τους αυριανούς λαμπρούς επιστήμονες, που ήρθαν κοντά μας και άφησαν με το ταλέντο τους το αποτύπωμα τους, δημιουργώντας μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών τα 20 χρόνια. Μαζί τους συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ τον προπονητή και παιδαγωγό Παναγιώτη Καρακίτσο και με μεγάλη χαρά ανανεώνουμε τη συνεργασία μαζί του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σημαντική ήταν και η προσφορά του βοηθού του Νίκου Κωλέτση. ΤΙΜΟΥΜΕ και συνεχίζουμε την συνεργασία μας με την λαμπρή αθλητική οικογένεια του ΑΙΟΛΟΥ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ για τις 16 Σεπτεμβρίου 2023 τις επετειακές εκδηλώσεις στην πλατεία Ανδρούτσου στο Βλατερό, τιμώντας την επέτειο 93 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου”.