Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η Α.Ε. Καλαβρύτων στο πρώτο της φιλικό

Το πρωτο φιλικό προετοιμασίας για το Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου η ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, όπου στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, υποδέχθηκε την ομάδα της Α.Ε. Αιγίου. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Καλαβρύτων ήταν εξαιρετική και προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα των Κουτρουμάνη και Στ. Τσαβαλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κωστής Βλάχος, έδωσε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής, κάνοντας εννέα αλλαγές και αρκετές δοκιμές σε θέσεις και τακτική με αποτέλεσμα η ομάδα να δεχθεί δύο τέρματα (τελικό σκορ 2-2).

Κύριο χαρακτηριστικό της εμφάνισης των Καλαβρύτων οι πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας με παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί και βρίσκονταν με “κλειστά μάτια”. Εξαιρετικός και ο τερματοφύλακας Άλ Ατζουμά, ένα νέο παιδί που προέρχεται από την δομή φιλοξενίας προσφύγων στα Καλάβρυτα και από την περσινή χρονιά έχει ενσωματωθεί στην ομάδα και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση δελτίου.

Να σημειωθεί από το χθεσινό παιχνίδι απουσίαζαν δικαιολογημένα εννέα παίκτες, μεταξύ των οποίων οι έμπειροι Παπαδόπουλος, Γ.Τσαβαλάς, Μητρόπουλος και Σκιαδάς και αρκετοί νεαροί. παίκτες.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις μέχρι και την έναρξη του Πρωταθλήματος στα τέλη Σεπτεμβρίου. 

Η Α.Ε.Καλαβρύτων παρατάχθηκε με τους Αλ. Ατζουμά, Π. Βλάχος, Μπαχάς, Τζαφεράϊ, Θεοδοσίου, Αλεξόπουλος, Κουτρουμάνης, Αχ. Δαφαλιάς, Ατριάνο, Στ. Τσαβαλάς, Ρετζίνο

Στο δεύτερο μπήκαν οι Παπαδημητρόπουλος, Ταφάνι, Κ. Δαφαλιάς, Παν. Δαφαλιάς, Παπασωτηρίου, Παπαβραμόπουλος, Μητρόπουλος, Ντόκος και Αμπουμπακάρ

Διαιτητής της αναμέτρησης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Τσουρουφλής

Πηγή : kalavrytanews