Επέστρεψε στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 ο Γ. Σωτηρόπουλος – Έρχεται και Κυριακάτικη τηλεοπτική εκπομπή!

Στο δυναμικό του ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 εντάχθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 συμφώνησε με την κορυφαία αθλητική συχνότητα της Αχαΐας και επιστρέφει στον όμιλο Plus Media μετά από τρία χρόνια. Ο διευθυντής του σταθμού Αλέξης Διγενής ανακοίνωσε στην εκπομπή του το απόγευμα της Παρασκευής (8/1) αυτή τη συμφωνία.

Επίσης όπως έκανε γνωστό επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια και η Κυριακάτικη αθλητική εκπομπή που θα προβάλλεται μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Lepanto και το site sportfmpatras.gr και τη σελίδα του στο Facebook και στο Youtube! Η αρχή αυτής της εκπομπής θα γίνει την επόμενη Κυριακή (17/1) και θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα της Παναχαϊκής με τα Τρίκαλα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2!

Στην τηλεοπτική εκπομπή θα συμμετέχει και ο ιδιοκτήτης του patragoal.gr Αποστόλης Νικολόπουλος, ενώ θα επιστρέψει ραδιοφωνικά στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 όπου μαζί με τον Γιώργο Σωτηρόπουλο θα κάνουν εκπομπή. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή τη ραδιοφωνική συνύπαρξη θα υπάρξουν από τη Δευτέρα (11/1)!