Επανήλθε δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου ο Άρης Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Χρονάς Νικόλαος (Μεϊντανάς Ανδρέας, Καρράς Άγγελος)

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Άρης Πατρών απέναντι στον Πανμοβριακό και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Ατρόμητου στο Προάστειο, ανέβηκε στην 2η θέση και βρίσκεται πλέον στο -1 από την ομάδα των Ζαρουχλεϊκων.

Αντίθετα η ομάδα του Ριόλου έμεινε στην 3η θέση, με όλες τις ομάδες πλέον μέχρι την 4η θέση 5η θέση που βρίσκεται η Νίκη Προαστείου, να απέχουν έναν βαθμό η μία από την άλλη.

Ο Άρης, στην πρώτη του Χρήστου Καραπίτσου στον πάγκο της ομάδας, ήταν καταιγιστικός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφερε με τέρματα των Σταυρόπουλου στο 10’ και Σπανού στο 20’ λεπτό, να προηγηθούν με 2-0 και να κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη για την συνέχεια.

Ο Πανμοβριακός κατάφερε να μειώσει στο 48’ λεπτό με τον Σκούτα, αλλά τελικά ο Άρης κράτησε την νίκη και επανήλθε δυναμικά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

10′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή οι αμυντικοί έκοψαν την μπάλα, αλλά ο Σταυρόπουλος από τα αριστερά έκανε το πλασέ και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

13′ Σουτ του Λιμάτσι δυνατό έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Δημόπουλος δεν είχε θέμα και μπλόκαρε την μπάλα.

17′ Έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Κουλούρη, η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

20′ Γκοοολ για τον Άρη, έπειτα από την ωραία ενέργεια των παικτών του Χρήστου Καραπίτσου, ο Πανάρετος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Σπανός σε κενή εστία έκανε το 2-0.

38′ Παίκτες και πάγκος του Ριόλου, φωνάζουν για επαφή με το χέρι, παίκτη του Άρη μέσα στην περιοχή για πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής Χρονάς έδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού.

44′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Σταυρόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα στην μικρή περιοχή, ο Σπανός έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

48′ Γκοοολ για το Ριόλο, όταν ο Σκούτας υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή κι δεξιά, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

66′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν έκανε την ντρίπλα ο Γεωργαντόπουλος, έφερε την μπάλα στο αριστερό, έκανε το σουτ αλλά κατέληξε ακριβώς δίπλα από το δοκάρι άουτ.

74′ Καλή ευκαιρία για τον Ριόλο, όταν ο Κυριακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Βαλογιάννης έκανε την κεφαλιά αλλά ο Τσιρίνης μπλόκαρε την μπάλα.

90+2′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να τελειώσει το ματς, όταν ο Γεωργόπουλος έκανε την πάσα για τον Γεωργαντόπουλο, αυτός έφερε την μπάλα στο δεξί, έκανε το σουτ και ο Δημόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Χρήστος Καραπίτσος): Τσιρίνης Πανάρετος Σταυρόπουλος Σταθόπουλος Τριανταφυλλόπουλος Σιδέρης Μπούμπαλης (88′ Θωμάς) Μπίσα Λιμάτσι (75′ Γεωργόπουλος) Γεωργαντόπουλος (90+5′ Μενύχτας) Σπανός (90+5′ Γράβαλος).

Πανμοβριακός Ριόλου (Θανάσης Παπουτσής): Δημόπουλος Κυριακόπουλος Κοκκίνης (84′ Παπαδάτος) Πυρρής Βαλογιάννης Λιάκος Καρακάσης (45′ Βλάχος) Ρουμπάτος Κουλούρης (72′ Παναγόπουλος) Τραγουλιάς, Τσιρίκος (32′ Σκούτας).

Η βαθμολογία μετά από 3 αγωνιστικές

PLAY OFF Α’ ΕΠΣΑ
ΑΑ ΟΜΑΔΑ Π Ν Ι Η Γ+ Γ- Β
1 Ατρόμητος Πατρών 3 2 0 1 7 3 25
2 Αρης Πατρών 3 2 0 1 4 3 24
3 Πανμοβριακός 3 2 0 1 5 4 23
4 Θύελλα Πατρών 3 2 0 1 4 2 22
5 Νίκη Προαστείου 3 2 0 1 6 2 20
6 ΑΠΣ Πάτραι 3 1 0 2 4 8 18
7 Διαγόρας 3 0 1 2 3 5 16
8 Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 3 0 1 2 0 6 16