Επανήλθε στις νίκες η Δάφνη Πατρών

Για τη 16η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας, η Δάφνη Πατρών επικράτησε με σκορ 4-0, επί του Δία Σαραβαλίου, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και βγάζοντας αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την πρωτοπόρο ομάδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ανοίγει το σκορ στο 20′, όταν ο Στάμος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Χότζα υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στη περιοχή και εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0, ενώ 5′ αργότερα ο Τσιόλου με ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-0, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Το 2ο ημίχρονο κύλησε όπως το 1ο, με την ομάδα της Δάφνης να έχει την υπεροχή, να μην απειλείται και να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα. Στο 69′ τρομερή μπαλιά του Τσάτου, βγάζει τετ α τετ το Χότζα, ο οποίος σε μια φάση αλτρουισμού και ομαδικότητας θα σερβίρει έτοιμο γκολ στον Τσιόλου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 73′ από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χότζα, το οποίο κέρδισε ο Τσάτος.

Συνθέσεις:

Α.Π.Σ. ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ: (ΝΙΚΟΛΑΣ) Θωμάς, Μπινιέρης (75′ Νικολόπουλος), Σωτηρόπουλος, Σταμπολτάς, Γραμματικός (75′ Έξαρχος), Παπαθωμάς (67′ Αναγνωστόπουλος), Στάμος (67′ Ξένος), Πουρνατζής, Χότζα, Τσάτος (75′ Ηλιού), Τσιόλου.

Α.Ο. ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ: (ΠΛΕΓΑΣ) Πανταζόπουλος, Παπαδόπουλος, Παντελής (66′ Πέλο), Μαλαμας, Κολιτσιδάκης, Θεοδωρόπουλος (71′ Λιαρομμάτης), Σοφιανός, Βιολιτζής (66′ Βόσκογλου), Κατσαρός (89′ Σκεπαρνιάς).