Επαφές με παίκτες, η αγωνία παραμένει στο κατακόρυφο!

Καμία ανακοίνωση προς το παρών από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, παρά την έντονη κινητικότητα των τελευταίων ωρών. Τα ερωτήματα των φιλάθλων πολλά και αναπάντητα.

Υπάρχουν όμως και δεδομένα στο σύλλογο, καθώς αύριο Παρασκευή 30/6 είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις ανανεώσεις του υπάρχοντος ρόστερ, αφού η ομάδα της Πάτρας δεν είναι στις αδειοδοτημένες και θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει μόνο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δε θα συνεχίσει στην Παναχαϊκή ο Μανώλης Παπαχρονόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός μέσος παρότι πήρε αρκετές ευκαιρίες ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία, επέλεξε να μην προχωρήσει με τους “κοκκινόμαυρους”.

Παρότι είχε συμβόλαιο και την επόμενη περίοδο, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έστειλε εξώδικο έτσι ώστε να κερδίσει την ελευθερία του κάτι που θα πετύχει καθώς υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπο του. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει η “αποκάλυψη” Νίκος Κωνσταντακόπουλος παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο.

Επαφή έγινε με τους Χουάν Λαρέα, Ιβάν Σίλβα, αλλά και με τον Λινάρδο χθες, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει επαφή και με τον Γιάννη Μπουρλάκη που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και είναι ήδη στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπό τους και πρόκειται για παίκτες που έχουν βάλει πλάτη μέχρι σήμερα.

Τις επόμενες ώρες, θα γνωρίζουμε και περισσότερα καθώς λήγει και η διορία.