Επαφές με παίκτες ο Σταθάκης

Ο Πέτρος Σταθάκης έχει καταθέσει την επίσημη πρόταση του στην διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής για να αναλάβει με τους Αμερικάνους επιχειρηματίες το μάνατζμεντ της ομάδας στη Γ΄ Εθνική και περιμένει την απάντηση της μέχρι την Πέμπτη.

Ο ίδιος όμως προχωράει θέματα για τον σχεδιασμό της ομάδας, αφού χθες μίλησε στην Πάτρα με τους Λεωνίδα Κυβελίδη και Λυμπέρη Στεργίδη που θέλει να χτίσει πάνω τους την ομάδα.

Παράλληλα είχε συνάντηση και με φιλόδοξο προπονητή, ώστε να είναι έτοιμος σε περίπτωση που του δοθεί το “πράσινο φως” να προχωρήσει την ομάδα. Ο Πέτρος Σταθάκης γνωρίζει ότι εφόσον αναλάβει την ομάδα, θα πρέπει να “τρέξει” σύντομα τις διαδικασίες, αφού η ομάδα τέλη του μήνα θα δώσει αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας και θα πρέπει να αρχίσει την προετοιμασία της.

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν στόχους της ομάδας από την περιοχή (Γεωργαντόπουλος, Τσότρας και άλλοι παίκτες που έχουν φορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα), υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές από την Κ-20, ενώ μην αποκλείσετε να παραμείνουν και κάποιοι από το υπάρχον ρόστερ.