Επαφές με παίκτες στο Διαγόρα Βραχνεΐκων

Οι άνθρωποι του Διαγόρα Βραχνεΐκων εντείνουν τις επαφές τους με τους κυρίαρχους μεταγραφικούς στόχους που υπάρχουν προκειμένου να ντυθούν στα χρώματα της ομάδας.

Μάλιστα, εκφράζεται η σιγουριά ότι ο Διαγόρας θα παρουσιαστεί καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, εφόσον κλείσουν αυτοί οι μεταγραφικοί στόχοι, οι οποίοι θα ενδυναμώσουν την ομάδα του Χρήστου Τσίκα.

Μία περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr είναι ο ταλαντούχος γκολκίπερ Δημήτρης Τσάπαλος, (γεννηθείς 13/10/1993). Ο πατρινός τερματοφύλακας αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα της Μόρπεθ στην έκτη κατηγορία της Αγγλίας και πέρυσι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναιγιάλειο, στους Νέους του Παναιτωλικού (είχε και επαγγελματικό συμβόλαιο εκεί), στη Δόξα Νέας Μανωλάδας, στις Ακαδημίες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στον Θρασύβουλο (όπου είχε πέρασμα σε ηλικία 16 ετών), καθώς και στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, όπου ξεκίνησε.

Μια πρώτη επαφή έγινε, αλλά όπως είναι λογικό είναι αρκετοί οι «μνηστήρες» του. Παράλληλα, εκτός από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, οι Βραχνιώτες αναζητούν παίκτες με φιλοδοξίες και δίψα για διάκριση. Αρκετές περιπτώσεις εξετάζονται από ομάδες του ερασιτεχνικού και όχι μόνο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν…