Επεισοδιακή παραμονή με τεσσάρα για τον Κρίνο

Επεισοδιακή μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο των Προσφυγικών ανάμεσα στον Κρίνο και στην Αργυρά Πατρών που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Δυτικής Αχαΐας με 4-1 με αποτέλεσμα να παραμείνει στην Β κατηγορία και η Αργυρά Πατρών να υποβιβαστεί στην Γ κατηγορία.

Η χθεσινή αναμέτρηση σημαδεύτηκε από την 1.5 ώρα διακοπής και συγκεκριμένα στο 20′ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 οπαδοί πέταξαν μπουκάλια με νερό στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να χτυπήσουν τον Διαιτητή της αναμέτρησης στο χέρι και αυτός να οδηγηθεί στα αποδυτήρια για προσωρινή διακοπή.

Μετά από περίπου 80′ λεπτά κατέφθασαν αστυνομικοί στο γήπεδο καθώς ο κ.Παπαδόπουλος φοβήθηκε για την σωματική του ακεραιότητα,με αποτέλεσμα να παραμείνουν μέχρι και την ληξη της αναμέτρησης για να κυλήσουν ομαλά τα πνεύματα.

Αρχικά στο 2ο λεπτό η Αργυρά Πατρών άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Καψή εντός περιοχής.

Στο 14′ ο Κρίνος ισοφάρισε σε 1-1 με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής από τον Κόλλια.

Στο 30′ σέντρα του Τζουγανάτου από τα αριστερά με την κεφαλιά του Κουκή να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κοντοσώρος θα εισέλθει στην αντίπαλη περιοχή θα κάνει το σουτ η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι και στην επαναφορά θα την στείλει στα δίχτυα για την ολική ανατροπή και το 2-1.

Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου το σουτ του Καψή θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57′ ο Κρίνος θα μείνει με δέκα παίχτες στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο Μαχαίρας θα αντικρύσει την 2η κίτρινη κάρτα από τον κ.Παπαδόπουλο.

Στο 65′ θα έχουμε μικρή διακοπή στην αναμέτρηση για περίπου δύο λεπτά καθώς οπαδός του Κρίνου λιποθύμησε στην κερκίδα με αποτέλεσμα ο κ.Παπαδόπουλος να σταματήσει το παιχνίδι.

Στο 71′ ο Μ.Σοφιανός με ωραία ατομική ενέργεια και με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Ενώ δύο λεπτά αργότερα ύστερα από λάθος στην άμυνα ο Μ.Σοφιανός με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.

Τέλος στο 92′ η Αργυρά θα μείνει και αυτή με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο Ρότας θα αντικρύσει την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης καθώς σταμάτησε αντικανονικά με φάουλ τον ποδοσφαιριστή του Κρίνου που βρισκόταν σε προφανής θέση για γκολ.

Αργυρά Πατρών (Κώστας Καψάλης) : Μαυρογιάννης, Παπαγιαννάκης (59′ Ταραβήρας), Τζουγανάτος, Ρότας, Βίσας (73′ Λυκοκάπης), Γ. Ασημακόπουλος (80′ Τασιάς), Κ. Ασημακόπουλος (80′ Κολοκούσης), Διγγελόπουλος (80′ Χλέπας), Κουκής, Γαλάνης, Καψής.

Κρίνος (Δημήτρης Κουτσογιαννόπουλος) : Πετρόπουλος, Κατριμπούζας (46′ Κίκινας), Καριώρης, Μ. Σοφιανός (81′ Γριτσώνης), Κωνσταντινόπουλος, Ι. Σοφιανός, Κόλλιας, Λεχουρίτης, Γκοτσόπουλος (20′ Μαχαίρας), Κοντοσώρος, Νιφόρας.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς