Επενδύει στο… μέλλον του ο Άρης Πατρών

Ο Άρης Πατρών θα παραταχθεί στην Α΄ Κατηγορία με το ίδιο σχεδόν ρόστερ που τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση και με την προσθήκη πέντε νεαρών παικτών που ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί.

Η ομάδα του επιτυχημένου Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος για δεύτερη σερί σεζόν είναι στον πάγκο του Άρη, ποντάρει στα δικά της παιδιά και στο «νέο αίμα» ποδοσφαιριστών, που έχουν όρεξη για δουλειά. Απώτερος στόχος, άλλωστε, είναι η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει και τα επόμενα χρόνια και να μην αντιμετωπίσει τα προβλήματα που παρατηρούνται σε άλλες ομάδες ελέω των οικονομικών συνθηκών.

O Γιάννη Βογιατζής με γνώμονα την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, αισιοδοξεί πως ο Άρης θα είναι ανταγωνιστικός και θα είναι ανταγωνιστικός στη μεγάλη κατηγορία. Τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα οι ταλαντούχοι Αντρέας Κοσμόπουλος, Δημοσθένης Παπαηλίου, Ηλίας Πετράτος, Αντρέας Νικολόπουλος, Μιχάλης Σταυρόπουλος οι οποίοι έχουν “κλέψει” τις εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Το μέλλον τους ανήκει και είμαστε σίγουροι πως θα κάνουν εντύπωση.