Επιβεβλημένη η νίκη στην Άρτα για να ανακτήσει ψυχολογία

Τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στον στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 2 θα ψάξει η Παναχαϊκή στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση (15.00, ΕΡΤ Sports 2) με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, Τρίτη και είναι στην αποστολή οι Αραβίδης, Πλιάτσικας, Κουσκουνάς και Αποστολόπουλος, που ήταν απόντες κόντρα στον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Λίγο πριν την αναμέτρηση θα «κοπούν» 4 ποδοσφαιριστές από το Χρήστο Παρασκευόπουλο.

Για τέταρτη χρονιά οι δύο ομάδες συναντιούνται στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων και στις τρεις προηγούμενες χρονιές κανένας αγώνας δεν έληξε ισόπαλος. Πέρυσι η ομάδα της Άρτας νίκησε 2-0, αλλά γενικώς η παράδοση γέρνει υπέρ της Παναχαϊκής, αφού τόσο την περίοδο 2107 -18, όσο και την περίοδο 2018-2019 είχε περάσει νικηφόρα με 1-0.

Ο Άγγελος Μπακογιάννης (Αθηνών) θα «σφυρίξει» το σημερινό ματς. Βοηθοί του θα είναι ο Αντώνης Καλλής από την Ανατολική Αττική και ο Κωνσταντίνος Στάικος από τη Λάρισα. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Μελιτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά, η 24άδα: Σούλης, Κολοβούρης, Μικές, Πλιάτσικας, Αποστολόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Λαρέα, Πάνος, Μπελεζάκης, Σταμόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόκας, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Σκεπετάρης, Τσερούτι, Μπάτροβιτς, Μασούρας, Αραβίδης, Koυσκουνάς

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Νίκαια (13:30): Ιωνικός Νικαίας- Γ.Σ. Διαγόρας (Τομαράς) (ΕΡΤ Sports)
(Κοτσάνης- Παγούρας- Γουρνιάς/ Δραγάτης)
Φιλιππούπολη (13:30): Απόλλων Λάρισας- Ο.Φ. Ιεράπετρας (Κωστούδης) (ΕΡΤ Sports 5)
(Αντωνίου- Βογιατζής- Μπουρτζοβίτης/ Πολυχρόνης)
Άγιοι Ανάργυροι (15:00): Α.Ε. Καραϊσκάκης- Παναχαϊκή (Φίτσας) (ΕΡΤ Sports 2)
(Μπακογιάννης- Καλλής- Στάικος/ Μελτζανίδης)
Παγκρήτιο (15:00): Γ.Σ. Εργοτέλης- Χανιά (Ντούλης) (ΕΡΤ Sports 3)
(Βάτσιος- Οικονόμου- Κορώνας/ Στάμος)
Δράμα (15:00): Δόξα Δράμας- Τρίκαλα (Στρατούδης) (ΕΡΤ Sports 4)
(Βουρνέλης- Κουκούμης- Αναστασιάδης/ Γιουματζίδης)
Ξάνθη Arena (15:30): Ξάνθη- Λεβαδειακός (Ευθυμιάδης) (ΕΡΤ3)
(Ζαχαριάδης- Τυριακίδης- Δέλλιος/ Τσιάρας)